Θεόσταλτος ταξιτζής γλιτώνει ποδηλάτη από σίγουρο θάνατο [video]

Θεόσταλτος ταξιτζής γλιτώνει ποδηλάτη από σίγουρο θάνατο [video]

Ένα ταξί εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός, εκτρέποντας αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο και θα συνέτριβε ποδηλάτη που περνούσε τη διάβαση

Οι χρήστες των δύο τροχών και ιδιαίτερα οι ποδηλάτες είναι ιδιαίτερα επικριτικοί για τους οδηγούς αυτοκινήτων, αλλά αυτό το video θα τους θέσει προ ενός ηθικού διλήμματος.

Θα συνεχίσουν να τους κατηγορούν βασιζόμενοι στη συμπεριφορά του οδηγού του Lexus ή μήπως ο οδηγός ταξί που βλέπουν να τους κάνει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Βέβαια, υπάρχει και άλλη μια πτυχή στο video που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος, για την οποία πιθανώς οι οδηγοί αυτοκινήτων να ομοφωνήσουν. Ενώ δεν υφίσταται καμία αμφιβολία ότι το αυτοκίνητο περνά με κόκκινο και με υπαιτιότητά του, είναι παράδοξο πόση μνησικακία τρέφουν οι οδηγοί αυτοκινήτων προς τους ποδηλάτες, με τους πρώτους να φταίνε κατά πλειονότητα.

Ο ποδηλάτης του video αγνοεί καταφανέστατα για ό,τι συμβαίνει γύρω του. Όλα όσα ήξερε είναι ότι εμπρός του άναψε ένα πράσινο ανθρωπάκι κι έτσι μπορεί να διασχίσει τη διάβαση. Κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα όταν πρέπει να μοιραστείς το δρόμο με ανθρώπους δεν θα έπρεπε να έχουν άδεια οδήγησης διότι δεν βλέπουν τη μεγάλη εικόνα. Το να μάθεις να οδηγείς είναι εύκολο και στη συνέχεια νομίζεις ότι θα χαλαρώσεις, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι δεν (πρέπει να) χαλαρώνεις ποτέ.

Ο ποδηλάτης μας ωστόσο, δεν είχε ιδέα ότι ο θάνατος πέρασε δίπλα του στο ένα μέτρο. Ο ίδιος δεν φαίνεται να κάνει τίποτα. Ούτε φρενάρει ούτε επιταχύνει ούτε κάνει μια τιμονιά για να αποφύγει το κακό που έρχεται κατά πάνω του. Δεν κοιτάζει καν πίσω του ύστερα από το συμβάν της συντριβής των δύο αυτοκινήτων, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη μηδενική επίγνωση της κατάστασης.

Ευτυχώς γι’ αυτόν, το ασημί ταξί εμφανίζεται από δεξιά και πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο που πέρασε «αέρα» με κόκκινο, βγάζοντάς το από την πορεία σύγκρουσης με τον ποδηλάτη, στέλνοντάς το πάνω σε μια κολόνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube