Τα πρώτα Volvo S60 περνούν τον Ατλαντικό με προορισμό «Ευρώπη»

Τα πρώτα Volvo S60 περνούν τον Ατλαντικό με προορισμό «Ευρώπη»

Η σουηδική φίρμα ανακοινώνει περήφανα ότι τα πρώτα κομμάτια της μπερλίνας S60 έρχονται από τη Βόρειο Αμερική στην Ευρώπη.

Είναι επίσημο: Τα πρώτα Volvo S60 φτάνουν στην Ευρώπη από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μεσαίες μπερλίνες των Σουηδών εγκαταλείπουν τα Ro-Ro στο λιμάνι Zeeburgge στο Βέλγιο, προτού φτάσουν σε ένα κέντρο διανομής στη Γάνδη που θα τα μοιράσει σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

Το αμερικανικό εργοστάσιο που εδρεύει στο Ridgeville της South Carolina θα κατασκευάσει 50.000 κομμάτια κατά το πρώτο έτος παραγωγής, σύμφωνα με τη Volvo. Περισσότερες από 25.000 μονάδες προορίζονται για εξαγωγή. Μέχρι το τέλος του 2018, τα Volvo S60 για την Ευρώπη κατασκευάζονταν στο Βέλγιο και στη Σουηδία. Ένα γιγάντιο εργοστάσιο στην Κίνα είναι εντεταλμένο για την παραγωγή του μοντέλου με το μεγάλο μεταξόνιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Volvo S60 T6 στις ΗΠΑ

Ο Jeff Moore, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος της Volvo, υπεύθυνος για την παραγωγή δήλωσε: «Η Volvo America είναι πολύ υπερήφανη που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του S60 για τους πελάτες της φίρμας σε όλο τον κόσμο. Οι αγορές εξαγωγής θα είναι ζωτικής σημασίας μακροπρόθεσμα για την εγκατάστασή μας, γι’ αυτό παίρνουμε αυτή την αποστολή πολύ στα σοβαρά».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube