Τα αυτοκίνητα του Mad Max: Fury Road [video]

Τα αυτοκίνητα του Mad Max: Fury Road [video]

Ας γνωρίσουμε μερικά από τα αυτοκίνητα και το τελευταίο τρέιλερ του Mad Max που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες σε δύο εβδομάδες.

To Mad Max: Fury Road θα βρίσκεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 14 Μαΐου. Σήμερα λοιπόν δόθηκε από τη Warner Bros η τελευταία αναγγελία, το τελευταίο επίσημο τρέιλερ της ταινίας που αναρτήθηκε μόλις πριν από τρεις ώρες (video), πριν οι θεατές βρεθούν εμπρός από το εκράν για να δουν επιτέλους τη σημαίνει η επιστροφή του Mad Max στο σινεμά.

Αυτή η τέταρτη πράξη του σίκουελ θα αρθεί στο ύψος των δύο πρώτων; Αυτή είναι η ερώτηση που μένει να απαντηθεί, διότι συνήθως τα φιλμ του είδους «franchise» είναι αποκαρδιωτικά. Πριν δείτε όμως την τελευταία αναγγελία, ας γνωρίσουμε τα αυτοκίνητα της ταινίας.

Στο Mad Max όποιος λέει αυτοκίνητα, εννοεί τερατουργήματα και βιοτεχνικές κατασκευές  όπως θα δείτε στην gallery των φωτογραφιών, Το σχεδιαστικό μέρος των αυτοκινήτων έχει υπογραφεί από το Colin Gibson.

To Peacemaker μοιάζει με Plymouth Valiant που έχει διασταυρωθεί με άρμα μάχης, το Big Foot ενώνει ένα Dodge με ένα Monster Truck και το FDK είναι ένα Beetle offroad. Το Gigahorse είναι ένα σιαμαίο ντουέτο μιας Cadillac Coupe Deville 59, με μισό σασί φορτηγού και δύο V8, ενώ το War Rig είναι ένα φορτηγό με νεκροκεφαλές που κατασκευάστηκε από ό,τι εξαρτήματα τους βρέθηκαν πρόχειρα.

Να θυμίσουμε ότι το φιλμ γυρίστηκε κατά ένα μέρος στη Ναμίμπια και στο Cape Town και σκηνοθετείται από τον ιστορικό διευθυντή και παραγωγό των Mad Max, τον Αυστραλό George Miller.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube