Τα αστέρια της Bayern Μονάχου παρέλαβαν τα καινούργια τους Audi

Τα αστέρια της Bayern Μονάχου παρέλαβαν τα καινούργια τους Audi

Δείτε ποια αυτοκίνητα διάλεξαν οι παίκτες του Carlo Ancelotti

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η Bayern Μονάχου δεν έχει χορηγό την «τοπική» BMW, αλλά την ανταγωνίστριά της Audi. 

Μικρό το κακό θα πείτε αφού η έδρα της Audi (το Ingolstadt) απέχει λιγότερο από 100 χιλιόμετρα από το Μόναχο. 
Η συνεργασία των Bayern και Audi μάλιστα μετρά πολλά χρόνια (ξεκίνησε το 2002) και συνεχίζεται απρόσκοπτα όλον αυτόν τον καιρό. 
 
Κάθε χρόνο λοιπόν, στην αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν, τα αστέρια της Bayern πηγαίνουν στο γειτονικό Ingolstadt για να παραλάβουν τα καινούργια τους αυτοκίνητα.
 
Έτσι και φέτος βρέθηκαν εκεί και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της ομάδας που συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεων της Audi, για να δουν από κοντά τους παίκτες του Carlo Ancelotti.
 
Αυτοί με τη σειρά τους φωτογραφήθηκαν με όλους τους θαυμαστές τους και παρέλαβαν τα αυτοκίνητα που είχαν διαλέξει.Τσιγκουνιές δεν υπήρξαν και ανάμεσα στα αυτοκίνητα προς επιλογήν ήταν μοντέλα όπως το Audi RS 6 Avant 4.0 TFSI quattro,το Audi RS7 Sportback 4.0 TFSI quattro aαλλά και το Audi Q7 3.0 TDI quattro.
 
Οι περισσότεροι από τους παίκτες της Βayern προτίμησαν μοντέλα με το διακριτικό «RS» και έτσι Mats Hummels, Franck Ribery και Robert Lewandowski θα οδηγούν το RS7, Holger Badstuber, Xabi Alonso, και Thiago Alcantara το RS6, με τον προπονητή της ομάδας να έχει ήδη στην κατοχή του ένα S8. 
 
Δείτε το βίντεο από την παραλαβή των νέων αυτοκινήτων στο Ingolstadt 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube