Συλλεκτικά βινύλια από τα ελαστικά της Porsche 919 Hybrid [video]

Συλλεκτικά βινύλια από τα ελαστικά της Porsche 919 Hybrid [video]

Με αφηγήσεις από ιστορικούς αγώνες των 24 ωρών του Le Mans

Η Porsche κατασκεύασε συλλεκτικά βινύλια χρησιμοποιώντας τα ελαστικά με τα οποία η 919 Hybrid κέρδισε στις 24 ώρες του Le Mans, τα οποία θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό 200 κομματιών.

Η 919 Hybrid σηματοδότησε την επιστροφή της Porsche στην κατηγορία LMP1 του Le Mans το 2014. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες της από το 2015 μέχρι και  το 2017, ανέβασαν το συνολικό αριθμό διακρίσεων της Porsche στις 24 ώρες του Le Mans σε 19.

Το κάθε βινύλιο που κατασκευάστηκε από κομμένα και λιωμένα κομμάτια ελαστικών περιλαμβάνει 24 ιστορίες συνολικής διάρκειας 24 λεπτών. Στα ηχητικά αποσπάσματα, οι φωνές των Dr. Wolfgang Porsche, Chad McQueen και Hans-Joachim Stuck περιγράφουν τις αναμνήσεις τους από ιστορικούς αγώνες του Le Mans. Οι αφηγήσεις περιλαμβάνουν αναφορές στους θριάμβους της Porsche αλλά και στις ήττες, τα συναισθήματα των οδηγών και των ομάδων με συνοδεία τους ήχους των πραγματικών οχημάτων, αποσπάσματα από το team radio και συνεντεύξεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Porsche

 

Στις 24 Φεβρουαρίου, τα 24 πρώτα βινύλια θα δημοπρατηθούν, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στον οργανισμό Loisirs Pluriel με έδρα το Le Mans, που υποστηρίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Γαλλία. (περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία θα βρείτε εδώ)

Εκτός από τα 200 βινύλια τα οποία έρχονται με μια καλοσχεδιασμένη θήκη, το ηχητικό “The 24 Minutes of Le Mans” είναι ευρέως διαθέσιμο και σε πλατφόρμες streaming ώστε να το απολαύσουν περισσότεροι φίλοι των αγώνων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube