Στο Λονδίνο παρατάνε Lamborghini στους δρόμους [video]

Στο Λονδίνο παρατάνε Lamborghini στους δρόμους [video]

Μια Lamborghini Countach σε άριστη κατάσταση παρατημένη στην Tower Bridge του Λονδίνου δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα.

Το κέντρο του Λονδίνου είναι γεμάτο από παλιά και νέα supercars με τα οποία βολτάρουν κροίσοι από τη Μ. Ανατολή και όχι μόνο. Αλλά το να εγκαταλείπονται Lamborghini στη μέση του δρόμου δεν είναι καθόλου συνηθισμένο.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μια λευκή Lamborghini Countach σε άριστη κατάσταση ήταν σταματημένη στην Tower Bridge του Λονδίνου. Αφού εμπόδισε την κυκλοφορία για αρκετές ώρες οι αρχές αποφάσισαν να την απομακρύνουν με γερανό από εκεί την Πέμπτη, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους περαστικούς.

Μέσω της πινακίδας αποκαλύφθηκε γρήγορα η ταυτότητα του ιδιοκτήτη της εγκαταλειμμένης Countach. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Alan Edwards, ο οποίος μάλιστα τότε ήταν καταζητούμενος για παρενόχληση. Αργότερα μέσα στην ημέρα συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι είχε παρατήσει την Countach του εκεί επειδή έμεινε από βενζίνη...

[Πηγή: Telegraph]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube