Στο δρόμο το DS7 Crossback

Στο δρόμο το DS7 Crossback

Το νέο DS7 Crossback εκτελεί προεδρικά καθήκοντα.

Το νέο DS7 Crossback επέλεξε για την πρώτη του «βόλτα» ο Emmanuel Macron ως νέος Πρόεδρος της Γαλλίας.

Το νέο premium SUV της DS Automobiles παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Γενεύης πριν περίπου δύο μήνες, και κύριο χαρακτηριστικό της «προεδρικής» έκδοσης είναι η οροφή Canvas Top που δίνει την δυνατότητα στον Γάλλο Πρόεδρο να χαιρετά όρθιος τα πλήθη στα Ηλύσια Πεδία.

Η DS Automobiles είναι το τρίτο μέλος του Groupe PSA και αποτέλεσε τιμή και έκπληξη για την ίδια η επιλογή του νέου της μοντέλου για τις προεδρικές μετακινήσεις, αρκετούς μήνες πριν το εμπορικό του λανσάρισμα. Αυτό της δίνει την δυνατότητα να επιδείξει τις ικανότητες της, ενώ συνεχίζει και μια παλαιότερη παράδοση με την εκτέλεση προεδρικών καθηκόντων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: DS7 Crossback [videos]

Το συγκεκριμένο DS7 Crossback είναι χρώματος Ink Blue και διαθέτει οροφή τύπου Canvas Top και ανάρτηση Active Scan που συνεργάζεται με κάμερα. Οι τροχοί έχουν διάσταση 20” και στο δεξί εμπρός φτερό μπορεί να τοποθετηθεί η Tricolor. Η καμπίνα είναι ντυμένη με δέρμα και διαθέτει αρκετές λεπτομέρειες χρυσού χρώματος, καθώς και τα αρχικά της χώρας. Τέλος, τόσο στο εμπρός όσο και το πίσω μέρος υπάρχουν μικρά σηματάκια με την Tricolor.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube