Στα σκαριά ήδη το Fast & Furious 9

Στα σκαριά ήδη το Fast & Furious 9

Διέρρευσε στη δημοσιότητα κι ένα σχετικό πόστερ, που αποκαλύπτει το σλόγκαν και τους πρωταγωνιστές της μελλοντικής ταινίας.

O προταθείς για βραβείο Grammy τραγουδιστής και ηθοποιός, Tyrese Gibson, ανάρτησε στο Twitter ένα teaser για το μελλοντικό, ένατο επεισόδιο της σειράς Fast & Furious.

Ο Vin Diesel είχε ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζεται η επόμενη ταινία και ξέραμε ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019. Τώρα, χάρη στο post της Gibson, έχουμε και τη λίστα των υπόλοιπων πρωταγωνιστών πέρα από τον Vin, όπως και την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.

Το post του Gibson (βλ. πιο κάτω) κατέβηκε γρήγορα, αλλά το διαδίκτυο δεν αφήνει τέτοιες πληροφορίες να χαθούν, ιδίως αν αφορούν σε διασημότητες. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι, πέρα από τον Vin Diesel, στο ρόστερ του Fast 9 θα περιλαμβάνονται επίσης o Tyrese Gibson και οι Matt Damon, Dwayne Johnson, Jason Statham, Sung Kang, Ludacris, όπως και η Michelle Rodriguez.

Τα ονόματα είναι λίγο-πολύ αναμενόμενα, ακόμα και αυτό του Matt Damon, που τον έχουμε συνηθίσει σε ταινίες δράσης. Το motto της ταινίας είναι Can’t Outrun a Ghost” (δεν μπορείς να ξεφύγεις τρέχοντας από ένα φάντασμα), που συνδέει τη Fast 9 με τη σημερινή Fast 8.

Στη λίστα των ηθοποιών δεν βλέπουμε πάντως τα ονόματα των Will Smith και Denzel Washington, που ο Gibson ονειρευόταν να συμμετάσχουν στη σειρά όταν λανσαρίστηκε η Fast 7. Πάντως δεν λείπουν τα χρήματα από τους παραγωγούς για να δούμε να εμφανίζονται και αυτοί οι μεγάλοι σταρ, ίσως στη Fast 10. Και οι σεναριογράφοι έχουν αρκετή φαντασία ώστε να τους βρουν κατάλληλους ρόλους.

[Πηγή HypeBeast]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube