Στα πράσα! Βάζει σε νοικιάρικο νερό στο ρεζερβουάρ πριν το παραδώσει [video]

Στα πράσα! Βάζει σε νοικιάρικο νερό στο ρεζερβουάρ πριν το παραδώσει [video]

Η κυριούλα του video γεμίζει το ρεζερβουάρ με νερό για να ξεγελάσει την εταιρεία ενοικιάσεως. Μακριά πάντως δεν πρόκειται να πήγε!

Οι άνθρωποι κάνουν κάποια ανάρμοστα πράγματα με τα νοικιάρικα αυτοκίνητα και μερικοί καυχώνται γι’ αυτό.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει ποτέ κανέναν να βάζει νερό στο ρεζερβουάρ της βενζίνης, σε μια προσπάθεια να ανεβάσει το βενζινόμετρο πριν το επιστρέψει στην εταιρεία ενοικίασης. Τελικά, το είδαμε κι αυτό.

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το συμβάν εκτός από αυτό που συνάγεται από το βίντεο. Το αυτοκίνητο, που είναι ένα Nissan Micra, αν έπρεπε να μαντέψουμε την προέλευσή του, θα λέγαμε ότι βάσει της πινακίδας προέρχεται από τη Βραζιλία. Φαίνεται ότι η ευφάνταστη όσο και άσχετη κυρία χρησιμοποιεί ποτιστήρι, αν και προφανώς όχι για ποτίσει τα λουλούδια. Όταν δε απομακρύνεται από την τάπα, αυτή φαίνεται που κρέμεται και κουνιέται από το ανοιχτό πορτάκι. Οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έβαζε νερό στο ρεζερβουάρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διάλεξε να ληστέψει το λάθος άνθρωπο [video]

Η περιγραφή του video λέει ότι η γυναίκα είχε «ξοδέψει ήδη τη βενζίνη», που στην πιο λογική ερμηνεία της σημαίνει ότι ο δείκτης της βενζίνης είχε κατέβει περισσότερο από εκεί που ήταν όταν παρέλαβε το Micra. Σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες ενοικίασης αυτοκινήτων, επιστρέφεις το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που είχε όταν το πήρες, το οποίο είναι συνήθως πλήρες ρεζερβουάρ. Μόνο στην Ελλάδα έχουν βρει το κόλπο να στο δίνουν τάπα για να τους το γυρίζεις τάπα. Όσοι νοικιάζουμε αυτοκίνητο, έχουμε παίξει το παιχνιδάκι να βάζουμε καύσιμο λίγο λίγο μέχρι η βελόνα του οργάνου να χτυπήσει «φουλ». Και το πλασματικό αυτό φουλ αυτό μπορεί να είναι ακόμα και δέκα λίτρα μικρότερο από το πραγματικό.

Προφανώς αυτή η κυρία έχασε με κάποιο τρόπο σε αυτό το ιδιότυπο μέτρημα είτε έκαψε παραπάνω απ’ όσο υπολόγιζε ύστερα από τον τελευταίο ανεφοδιασμό της. Έτσι αποφάσισε να συμπληρώσει με το πιο φθηνό υγρό της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Aρθρωτό λεωφορείο κόβεται στη μέση ενώ εκτελεί δρομολόγιο! [video]

Αν λοιπόν ο τίτλος και η περιγραφή του video απηχεί την πραγματικότητα, η πιο επιεικής αντίδραση θα ήταν διπλή μούντζα με «κλακ». Ίσως σκέφτηκε, με τις ανύπαρκτες χημικές γνώσεις της, ότι ανάμιξη με νερό απλώς θα αραίωνε τη βενζίνη –φευ, δεν γίνεται ούτε κατ’ ελάχιστο. Εδώ μια μικρή συμπύκνωση στο ρεζερβουάρ μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, πόσω μάλλον να του ρίχνεις ζωντανό νερό για να κουνήσεις τη βελόνα. Ένα είναι βέβαιο. Δεν θα πας πολύ μακριά! Και ο μόνο τρόπος αποκατάστασης είναι να αποσυναρμολογήσεις ολόκληρο το σύστημα, μαζί με τα παραφερνάλια.

Το video κόβεται απότομα μόλις η γυναίκα εντοπίζει ότι τη βιντεοσκοπούν, οπότε υποθέτουμε ότι θα ακολούθησε κάποιο είδος συναλλαγής. Όσο για την εταιρεία ενοικιάσεως είναι ενήμερη για την ενέργειες της πελάτισσάς της, αλλά ο δημόσιος διασυρμός της είναι μάλλον πιο υπολογίσιμος από τις ενέργειες της εταιρείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube