Σπέρνουν την καταστροφή και μετά… την κάνουν [video]

Σπέρνουν την καταστροφή και μετά… την κάνουν [video]

Νεαροί χτυπούν με το αυτοκίνητό τους και διαλύουν τέσσερα παρκαρισμένα, και στη συνέχεια το σκάνε, άλλος τρέχοντας και άλλοι σφυρίζοντας αδιάφορα.

Κάτι τέτοια video συνήθως μας έρχονται από την Κίνα και τη Ρωσία, αλλά φαίνεται πως αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, δηλαδή εν προκειμένω στη Βρετανία.

Στα πλάνα βλέπουμε ένα δρομάκι πολύ ήσυχο, μέχρι που εμφανίζεται ένα κόκκινο Peugeot 207 (αν δεν κάνουμε λάθος) που είναι ήδη εκτός ελέγχου.

Όπως είναι γυρισμένο με μεγάλη ταχύτητα, χτυπάει ένα παρκαρισμένο Peugeot 307 CC τόσο δυνατά, που το σηκώνει στους δύο τροχούς και σχεδόν το ανατρέπει. Στη συνέχεια το 207 χτυπάει άλλα τρία παρκαρισμένα, πριν σταματήσει μέσα σε ένα σύννεφο ατμού από το κατεστραμμένο του ψυγείο.

Τότε, ανοίγει η πόρτα του οδηγού –που είναι δεξιά– και βγαίνει ένας νεαρός, ή μάλλον έφηβος, με βερμούδα, που σπεύδει να εξαφανιστεί τρέχοντας. Είναι το αυτοκίνητο κλεμμένο; Αυτό υποθέτεις αρχικά, αλλά μετά βγαίνουν από το αυτοκίνητο άλλοι τρεις νέοι, με ένα σκύλο στην αγκαλιά. Αλώβητοι και ήρεμοι, οπότε λες ότι δεν έχουν κάτι να κρύψουν.

Όμως, καθώς έχει μαζευτεί κόσμος από τη γειτονιά, οι τρεις κι ο σκύλος την κάνουν σιγά-σιγά, αφήνοντας τους γειτόνους και τους περαστικούς να κοιτάζουν τις εικόνες της καταστροφής.

Τι έχει συμβεί; Μπορείτε να κάνετε το δικό σας σενάριο. Εμείς λέμε ότι ο οδηγός μάλλον έχει κλέψει το αυτοκίνητο της μαμάς του για να εντυπωσιάσει τους φίλους του με την οδηγική του δεινότητα. Αλλά του βγαίνει ξινό…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube