Σόλο κρουστά από τον Nick Mason… [video]

Σόλο κρουστά από τον Nick Mason… [video]

Δείτε τον ντράμερ των Pink Floyd να βροντάει την ανεκτίμητης αξίας McLaren F1 GTR του σε μπαριέρα της πίστας του Goodwood.

Αν τα πλάνα της στούκας σας φέρνουν πόνο καρδιάς, φανταστείτε πώς ένιωσε ο Mason που είναι φανατικός αυτοκινητόφιλος κι έχει μια μεγάλη συλλογή από dream cars.

O 73χρονος θρύλος του ροκ έπαιρνε μέρος στην 75η Συνάντηση των Μελών του Gooodwood, χθες Κυριακή. Και όπως πάντα, η εκδήλωση είχε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο σπάνια και ακριβά αυτοκίνητα του πλανήτη.

Στη φάση της «Επίδειξης GT1», οι οργανωτές έβγαζαν τα αυτοκίνητα για γύρους επίδειξης στην πίστα, το ένα μετά το άλλο με χρονική απόσταση μεταξύ τους ώστε να μη γίνουν κόντρες. Παρ’ όλα αυτά ο Mason έφυγε σε μια δεξιά στροφή, βγήκε στο γλιστερό γρασίδι και βρόντηξε στην μπαριέρα, πρώτα με το πίσω μέρος κι αμέσως μετά με το εμπρός αριστερό.

Εκείνη την ώρα ο φακός του video ήταν εστιασμένος σε μια Ferrari F40 κι έτσι τα πλάνα της στούκας είναι μακρινά. “Oh my golly!” ανέκραξε ο εκφωνητής, αλλά όταν σταμάτησε η McLaren ο Mason βγήκε αγρατζούνιστος και περπατούσε σαν να μην είχε γίνει τίποτε. O αλυτάρχης έβγαλε πάντως κόκκινη σημαία και η εκδήλωση διακόπηκε.

Ο Mason δεν είναι κανένας πρωτάρης, αφού παίρνει μέρος σε αγώνες κλασικών αυτοκινήτων πολλά χρόνια. Σε ζωντανή συνέντευξη πριν την εκδήλωση χαρακτήριζε την F1 GTR «υπέροχο αυτοκίνητο για το δρόμο», λέγοντας ότι την είχε φέρει για «να ξεμουδιάσει στην πίστα». Μετά ήταν ο ίδιος μουδιασμένος… 

Πάντως ο Mason έχει αρκετά λεφτά ώστε οι τεχνίτες της McLaren να ξανακάνουν την F1 GTR καινούργια. Και ποια είναι η αξία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου; Αν ο Mason αποφάσιζε ποτέ να την πουλήσει, η σπάνια McLaren «δρόμου» εκτιμάται ότι θα έπιανε πολύ πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube