Snowkhana 5: Κάν’ το όπως ο Ken Block, υπό κλίμακα [video]

Snowkhana 5: Κάν’ το όπως ο Ken Block, υπό κλίμακα [video]

Πιστή στην παράδοση των τελευταίων πέντε ετών, η Ford αυτοτρολάρεται και φέτος τα Χριστούγεννα με την παρωδία του Gymkhana, το Snowkhana.

Παράλληλα με τη συστηματική παραγωγή νέων video Gymkhana με πρωταγωνιστή τον Ken Block, η Ford ετοιμάζει κάθε χρόνο και την εορταστική, πιο αστεία εκδοχή τους, τα Snowkhana.

Σε αυτά εμφανίζονται παιχνίδια, δηλαδή κυρίως φιγούρες LEGO και Playmobil, με αυτοκινητάκια της Hot Wheels. Τα στατικά μοντελάκια αποκτούν ζωή με την τεχνική stop motion animation, και ο κεντρικός ήρωας Mental Block πραγματοποιεί στο χιονισμένο σκηνικό κόλπα που ο πραγματικός Ken Block θα δυσκολευόταν πολύ να κάνει.

Το πρώτο Snowkhana παρουσιάστηκε από τη Ford τα Χριστούγεννα του 2012 και από τότε προέκυψαν άλλες τρεις συνέχειες: Snowkhana Two, Snowkhana 3 και Snowkhana 4. Φέτος, ο Mental Block επιστρέφει με ένα video στο οποίο εμφανίζονται χαρακτήρες και στοιχεία από 18 πολύ γνωστές και επιτυχημένες ταινίες όπως τα Harry Potter, Ghostbusters, Back to the Future, Forest Gump, Anchorman και κινούμενα σχέδια όπως τα Ice Age, Scooby Doo και Toy Story. Φυσικά δεν λείπει και μια γεύση από το Fast and Furious.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ξεχάστε τον Ken Block! Ο... Ken Box προσφέρει περισσότερο γέλιο [video]

Για να προκύψει αυτό το εντυπωσιακό video χρειάστηκε ένας μήνας γυρισμάτων και χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ άλλων 17 δέντρα LEGO, 11 σπρέι χιονιού, επτά κτίρια από χαρτόνι και πάρα πολύ μαλλί, το οποίο προσομοιώνει τον καπνό ή το χιόνι που σηκώνεται κάθε φορά που σπινάρει το Ford Fiesta του Mental Block.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube