Σκοτώθηκε ο Paul Walker

Σκοτώθηκε ο Paul Walker

Ο 40χρονος ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής της σειράς Fast & Furious, Paul Walker, σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα στη Santa Clarita, στην California.

Μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στον θάνατο τον Walker είναι συγκεχυμένες, αλλά όπως αναφέρει κάποια ΜΜΕ, ο ηθοποιός οδηγούσε μια Porsche όταν έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ένα δένδρο ή μια κολόνα και στη συνέχεια το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο συνοδηγός που επέβαινε στο αυτοκίνητο σκοτώθηκε επίσης. Μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα είναι άγνωστες.

Η πρόσβαση στην επίσημη σελίδα των θαυμαστών του Walker είναι αδύνατη, ενώ οι τελευταίες ενημερώσεις του ηθοποιού στο Facebook και στο Twitter αναφέρουν: «The boys are back. Will you be ready? - #TeamPW #FastFridays», μαζί με μια φωτογραφία του Walker με τους επίσης συντελεστές της κινηματογραφικής σειράς Fast & Furious, Vin Diesel και Tyrese Gibson.

Οι Diesel και Gibson υποδύονταν τους χαρακτήρες των Dominic Toretto και Roman αντίστοιχα, απέναντι στο χαρακτήρα του Brian O'Conner που υποδύετο ο Walker. Η σειρά Fast & Furious μετρά έξι ταινίες από το 2001, με την έβδομη να ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014.



[Πηγή MotorAuthority]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube