Σκηνές απίστευτης βίας στους δρόμους της Κίνας [video]

Σκηνές απίστευτης βίας στους δρόμους της Κίνας [video]

Προσοχή: Τα πλάνα δείχνουν σκηνές ακραίας βίας που μπορεί να σοκάρουν

Τα video με βίαιες σκηνές σε δρόμους έρχονται συνήθως από τη Ρωσία, τις χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ και βέβαια τις ΗΠΑ. 

Τελευταία όμως έχει περίοπτη θέση στον κατάλογο και η Κίνα. Με σχεδόν 1,4 δισεκατομμύρια πληθυσμό και αναρίθμητα αυτοκίνητα στους δρόμους της, η Λαϊκή Δημοκρατία είναι γνωστή για τα μνημειώδη μποτιλιαρίσματα δεκάδων χιλιομέτρων που σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να σημαίνουν απόλυτη ακινησία για πάνω από 10 ημέρες, όπως συνέβη το 2010 στον αυτοκινητόδρομο China National Highway.

To συγκεκριμένο video όμως δεν έχει σχέση με μποτιλιάρισμα. Δείχνει τη δραματική εξέλιξη κάποιου καυγά ανάμεσα σε οδηγό επιβατικού και ταξιτζήδες.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα video του είδους, είναι άγνωστη η αιτία του καυγά αφού τα πλάνα ξεκίνησαν πολύ αργά και σταμάτησαν πολύ νωρίς. Βλέπουμε όμως αυτοκίνητα να χτυπούν άλλα αυτοκίνητα και να πατούν ανθρώπους επίτηδες. Αν μάλιστα το άσπρο σεντάν είχε τον κύκλο στροφής ενός Smart ForTwo, τότε ο/η οδηγός του θα ξαναπατούσε με ευχαρίστηση τα θύματά του!...

Πάντως, δεν φαίνεται να τραυματίστηκε κανείς πολύ βαριά – ή τουλάχιστον έτσι γράφει στην περιγραφή του video στο YouTube.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρακάτω video περιέχει ακραίες σκηνές βίας

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube