Το σκάει αφού προκαλεί ατύχημα, και προκαλεί δεύτερο [video]

Το σκάει αφού προκαλεί ατύχημα, και προκαλεί δεύτερο [video]

Γυναίκα οδηγός πέφτει πάνω σε Audi κι επιχειρώντας να ξεφύγει συγκρούεται άσχημα με βαν.

Θα περίμενε κανείς το περιστατικό να είχε συμβεί στην Κίνα, αλλά συνέβη στην California.

Ο περαστικός οδηγός που βιντεοσκόπησε την αλληλουχία των γεγονότων, δήλωσε σχετικά: «Άκουσα ένα αυτοκίνητο να κορνάρει σε ένα άλλο πίσω μου και παρατήρησα ότι το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν χτυπημένο μπροστά, και οι δύο αερόσακοι είχαν ανοίξει, αλλά η οδηγός του συμπεριφερόταν σαν να μην είχε γίνει τίποτε. Τότε άνοιξα την κάμερά μου και κατέγραψα τα περιστατικά».

Είναι προφανές ότι η γυναίκα με το παλιό Acura (Honda) Accord είχε χτυπήσει από πίσω το Audi Q5 και δεν είχε σταματήσει, παρά τους ανοιχτούς αερόσακους μπροστά της. Ο οδηγός του Audi την κυνηγούσε με τον πίσω προφυλακτήρα του να σέρνεται, κορνάροντας για να την κάνει να σταματήσει. Όταν έφτασαν σε κόκκινο φανάρι, η γυναίκα, πανικόβλητη, το πέρασε για να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να πλευροκοπήσει ένα βαν που είχε περάσει κανονικά με πράσινο.

Το βαν παρά λίγο να τουμπάρει, αλλά ευτυχώς δεν τούμπαρε ούτε υπήρχαν πεζοί ή ποδηλάτες εκεί που σταμάτησε τελικά το Accord.

H αστυνομία ανακοίνωσε ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε «ιατρική έκτακτη ανάγκη» χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Απ’ ό,τι φαίνεται στο video ήταν σε πλήρη σύγχυση, αλλά αυτό μπορεί να οφειλόταν στο ότι είχε πιθανότατα χτυπήσει το κεφάλι της στο τιμόνι, αφού δεν είχε πλέον την προστασία των αερόσακων, που είχαν ήδη ανοίξει από την πρώτη σύγκρουση. Και μάλλον δεν φορούσε και τη ζώνη ασφαλείας…

Πάλι καλά που δεν υπήρξαν κι άλλα θύματα, αφού το να κάνει κανείς σοβαρές παραβάσεις, όπως το πέρασμα με κόκκινο, είναι πολύ επικίνδυνο, όσο μεγάλη ανάγκη και να υπάρχει. Γι’ αυτό τα νοσοκομειακά, τα πυροσβεστικά και τα περιπολικά έχουν τη σειρήνα – και οι οδηγοί τους προσέχουν πολύ όταν κάνουν την παράβαση…

[Πηγή: ViralHog μέσω CarScoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube