Σχεδιάζεται VW Golf Targa;

Σχεδιάζεται VW Golf Targa;

Η Volkswagen άφησε υπόνοιες για την πιθανότητα προσθήκης μιας έκδοσης Targa στην γκάμα της επόμενης γενιάς του Golf.

Η επόμενη γενιά του Golf, η όγδοη κατά σειρά, που αναμένεται να λανσαριστεί το 2017 ή 2018, θα ενσωματώνει μια έκδοση κάμπριο soft top.

Αλλά η Volkswagen εξετάζει την περίπτωση να λανσάρει και μια έκδοση Targa, με το πρωτότυπο T-ROC που μας έδειξε την προηγούμενη χρονιά στο Σαλόνι της Γενεύης. Βέβαια, εκείνο ήταν crossover, αλλά η targa top διαμόρφωσή του με αφαιρούμενες επιφάνειες θα μπορούσε να γίνει ένα είδος open-top Golf.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν μόνο υποθέσεις και σπέκουλα του, καθώς το CarAdvice επικαλείται πηγές μέσα από τη Volkswagen που ισχυρίζονται ότι ένα Golf τάργκα είναι «κάτι παραπάνω από μια ιδέα». Κάτι που σημαίνει ότι, αν δεχτούμε την αξιοπιστία των πηγών αυτών, η VW σκέφτεται σοβαρά αυτή την προσθήκη, προκειμένου να επεκτείνει κι άλλο την γκάμα της εμπορικής ραχοκοκαλιάς της, του Golf.

Επιπρόσθετα, το προαναφερόμενο πρωτότυπο T-ROC αυξάνει τις πιθανότητές του να μπει αυτόνομα σε γραμμή παραγωγής, καθώς θα αποτελέσει αντίπαλο για το επερχόμενο Range Rover Evoque Cabriolet.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το T-TOC concept που ντεμπουτάρησε στο Σαλόνι της Γενεύης του 2014.

[Πηγή caradvice.com.au]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube