Σε υπερβολική ταχύτητα αναφέρεται η αυτοψία του δυστυχήματος του Paul Walker

Σε υπερβολική ταχύτητα αναφέρεται η αυτοψία του δυστυχήματος του Paul Walker

Τουλάχιστον 160 km/h είχε αναπτύξει η Porsche Carrera GT των Walker και Rodas, τη στιγμή του δυστυχήματος, αναφέρει η έκθεση της αυτοψίας

Σύμφωνα με την έκθεση της αυτοψίας, το δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο Paul Walker ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς ο άτυχος ηθοποιός έφερε πολλαπλά κατάγματα και άλλα σοβαρά τραύματα.

Η φριχτή, κατά γενική ομολογία περιγραφή της αυτοψίας, έφτασε του σημείου να λέει ότι το σώμα του ήταν σε τέτοιο βαθμό απανθρακωμένο, έτσι ώστε ήταν αδύνατη η οπτική αναγνώρισή του.

Ο οδηγός και φίλος του Walker, Roger Rodas, έφερε αντίστοιχα τραύματα, ειδικά στο κεφάλι, ενώ σε ένα από τα κατάγματα του κρανίου μπορούσε να δεις τον εγκέφαλό του.

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Porsche Carrera GT στην οποία επέβαιναν οι δύο άτυχοι άντρες είχε αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 160 km/h, όταν ο Rodas έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε μια κολόνα και σε αρκετά δέντρα. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πριν σταματήσει πάνω σε ένα άλλο δέντρο και τυλιχτεί στις φλόγες.

[Πηγή LA Times]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube