Scoop: Η νέα BMW X3 κάνει βόλτες στο Nürburgring [video]

Scoop: Η νέα BMW X3 κάνει βόλτες στο Nürburgring [video]

To νέο μεσαίο SUV της BMW αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στις αρχές του 2017.

H νέα BMW X3 που θα δούμε το 2017 στην τελική της μορφή, «συνελήφθη» στο Nürburgring να δοκιμάζεται εντατικά.

Εκ πρώτης όψεως και με βάση όσα μπορεί κάποιος να διακρίνει κάτω από το καμουφλάζ, φαίνεται μεγαλύτερη από τη σημερινή με μάσκα που παραπέμπει στη νέα Χ1 και διαθέτει έναν πιο επικλινή σχεδιασμό πίσω. Παράλληλα έχει νέα φωτιστικά πίσω και αεροτομή στην πέμπτη πόρτα, όπως και διπλές απολήξεις στην εξάτμιση. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW X1 xDrive20i

Σε αυτή τη φάση οι κατάσκοποι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν κοντά και να φωτογραφίσουν το εσωτερικό, αλλά οι πληροφορίες μιλούν για νέο σχεδιασμό με μια μεγάλη οθόνη που φιλοξενεί τις πληροφορίες του συστήματος iDrive και ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων. 

Σε ό,τι αφορά στις επιλογές κινητήρων, δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες, όμως βέβαιο μπορεί να θεωρείται πως κάτω από το καπό θα συνατήσουμε πολλά οικεία κινητήρια σύνολα, όπως ο δίλιτρος 4κύλινδρος κινητήρας, αλλά και ο 3λιτρος 6κύλινδρος. Παράλληλα θα υπάρξουν και πιο εκρηκτικές εκδόσεις, όπως μια X3 M40i με τουλάχιστον 360 ίππους και μια X3 M, η ισχύς της οποίας θα μπορούσε να φτάνει ακόμη και τους 500 ίππους.

Η καινούργια Χ3 αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2017 στο North American International Auto Show 2017 ή στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης λίγο αργότερα, τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube