Renault Clio RS vs Nissan GT-R [video]

Renault Clio RS vs Nissan GT-R [video]

H Πράσινη Κόλαση με τους ανακόλουθους συνδυασμούς, ειδικά στις τουριστικές ημέρες, επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις, σε γνώστες και μη.

Πέρα από την τήρηση ή όχι της γραμμής σου, ο πιο μεγάλος κίνδυνος στο Nürburgring παραμένει η μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητα των αυτοκινήτων (αλλά και των οδηγών) που γυρίζουν ταυτόχρονα στην πίστα. Η φαναρτζοδουλειά της ημέρας ανήκει σε ένα Clio 4 RS και ένα Nissan GT-R.

Στην Πράσινη Κόλαση, όπως είπαμε, συναντάς τους πάντες και τα πάντα. Από πραγματικούς οδηγούς πίστας μέχρι τουρίστες και από σούπερκαρ μέχρι επαγγελματικά. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, κάθε συνδυασμός γυρίζει με το ρυθμό του. Κάτι που στον πραγματικό κόσμο μεταφράζεται συχνά σε ατυχήματα, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά.

Το video που ακολουθεί τραβήχτηκε αφ’ ότου ο οδηγός του Nissan GT-R έχει γυρίσει μερικούς γύρους. Ακολουθεί κατά πόδας μια Porsche 964 και μια Porsche 997 GT3, όταν σε κάποια στιγμή φτάνουν να προσπεράσουν ένα νοικιάρικο Clio 4 RS. Ο οδηγός του Clio αφήνει τις δύο Porsche να περάσουν και στη συνέχεια κλείνει την πόρτα στα μούτρα του GT-R.

Τα ρέστα στο video

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε!  
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube