Ρεκόρ Guinness για έλξη λεωφορείου με τα μαλλιά [video]

Ρεκόρ Guinness για έλξη λεωφορείου με τα μαλλιά [video]

Η γυναίκα με τα πιο δυνατά μαλλιά του κόσμου, η Ινδή Asha Rani, κατάφερε να τραβήξει ένα διώροφο λεωφορείο με 32 επιβάτες.

Η Asha Rani είναι μια νεαρή Ινδή η οποία είχε ήδη στην κατοχή της έξι διαφορετικά Ρεκόρ Guinness, στα οποία την περασμένη εβδομάδα πρόσθεσε άλλο ένα: την έλξη ενός διώροφου λεωφορείου με τα μαλλιά της.

Στο πλατό του Lo Show Dei Record, μιας εβδομαδιαίας ιταλικής εκπομπής για τα Guinness World Records, η Asha έφτιαξε δύο πλεξούδες με τα μαλλιά της και στην άκρη τους έπιασε έναν ιμάντα που από την άλλη άκρη ήταν δεμένος σε ένα διώροφο αστικό λεωφορείο του Λονδίνου, με βάρος 12,2 τόνων. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο λεωφορείου επέβαιναν και 32 άτομα. Η Asha κατάφερε να το τραβήξει για τα 5 m που απαιτούνται, και με την επίτευξη του ρεκόρ, ξέσπασε σε λυγμούς από τη συγκίνηση.

Στα άλλα Guinness World Records που κατέχει η Asha «Iron Queen» Rani περιλαμβάνεται το ρεκόρ γρηγορότερης έλξης οχήματος για 25 m με τα δόντια, και τα αντίστοιχα ρεκόρ άρσης βαρών με τα μαλλιά, τα αυτιά αλλά και... τα βλέφαρα (15,15 kg, αν αναρωτιέστε). Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην έλξη οχήματος για την οποία βραβεύτηκε τώρα, το προηγούμενου ρεκόρ το είχε πάλι η ίδια!

Δείτε το video, χάρη στο οποίο η Asha θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση για δυναμωτικό σαμπουάν...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube