H Ferrari ανακαλεί τη LaFerrari

H Ferrari ανακαλεί τη LaFerrari

H Ferrari βαφτίζει «αναβάθμιση» την ανάκληση για την αποκατάσταση της ασφαλείας του ρεζερβουάρ της LaFerrari

Η Ferrari ξεκίνησε την καμπάνια ενημέρωσης για να προχωρήσει άμεσα στην αναβάθμιση του ρεζερβουάρ όσων LaFerrari έχουν παραδοθεί σε ιδιοκτήτες.

Μη φανταστείτε ότι θα κουραστούν και πολύ οι υπηρεσίες του customer care του Cavallino Rampante, καθώς ο προγραμματισμός μιλά 499 αυτοκίνητα, με ούτε τα μισά να μην έχουν παραδοθεί ακόμα. Το Maranello διατείνεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας των επιβατών και η διαδικασία «δεν πρέπει να εκληφθεί ως επίσημη ανάκληση» (sic).

Η εργασία αναβάθμισης ή καλύτερα αποκατάστασης για να είμαστε ακριβέστεροι και να μην παίζουμε με τις λέξεις, διαρκεί οχτώ ώρες και μπορεί να ολοκληρωθεί και ως μέρος ενός προγραμματισμένου service.   

Η βασική εγγύηση σε όλα τα πωλούμενα μοντέλα της Ferrari περιλαμβάνει 7ετή δωρεάν συντήρηση.

Εδώ να θυμίσουμε ότι η LaFerrari, που κοστίζει στην Ευρώπη περίπου €1,6 εκατ., κινείται από έναν ατμοσφαιρικό 6,3λιτρο κινητήρα V12 σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρομοτέρ. Το θερμικό μοτέρ αυτού του κορυφαίου μηχανήματος από το Maranello να θυμίσουμε ότι αποδίδει ισχύ 800 PS στις 9.000 rpm και 71,4 kgm στις 6.750 rpm που μεταφέρονται στο δρόμο μέσω ενός 7τάχυτου σασμάν διπλού συμπλέκτη.

Ο βενζινοκινητήρας λειτουργεί μαζί με το ηλεκτρομοτέρ που αποδίδει 163 PS, παρέχοντας στη LaFerrari συνδυασμένη ισχύ 963 PS. Τα δύο αυτά μοτέρ δίνουν τη δυνατότητα στη LaFerrari να πιάνει από στάση τα 100 km/h σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα και στην ευθεία να ξεπερνά τα 350 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube