Προς πώληση το βελτιωμένο Unimog του Arnold Schwarzenegger

Προς πώληση το βελτιωμένο Unimog του Arnold Schwarzenegger

Ένα Unimog U1300 που έχει δεχθεί επεμβάσεις υπό την καθοδήγηση του Arnold Schwarzenegger πωλείται σήμερα στη Γερμανία προς €208.000.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με διάσημους πρώην ιδιοκτήτες κοστίζουν περισσότερο απ’ ότι τα πιο ταπεινά αδερφάκια τους. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση αυτού του Unimog U1300 SE 6.4 που φέρει την υπογραφή του Arnold Schwarzenegger στο ταμπλό.

Το συγκεκριμένο Unimog είναι μοντέλο του 1977 και έχει διανύσει μόνο 21.000 km, ενώ το 2013 δέχθηκε επεμβάσεις από τη γερμανική εξειδικευμένη εταιρία Merex για να γίνει όπως ακριβώς το ήθελε ο Arnold Schwarzenegger. Ο κινητήρας του αντικαταστάθηκε με έναν πιο σύγχρονο diesel 6,4 λίτρων και 320 ίππων που πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 3, κι έτσι το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο ονομάστηκε Unimog U1300 SE 6.4.

Διαθέτει μεταξύ άλλων εργάτη με τηλεχειριστήριο, χειρόφρενο που ακινητοποιεί όλους τους τροχούς, κάμερα οπισθοπορείας, roll bar, προβολείς της Hella και... αναρτήσεις για τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού. Η καρότσα έχει μήκος 2,3 m και διαθέτει ένα κάθισμα-πάγκο στο εμπρός μέρος της, με ζώνες ασφαλείας και για τους τρεις επιβάτες που μπορεί να φιλοξενήσει.

Φυσικά ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η υπογραφή του Arnold Schwarzenegger στο ταμπλό. Γι’ αυτό το Unimog U1300 SE 6.4 πωλείται προς €175.000 προ φόρων, δηλαδή περίπου €208.000 συνολικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική αγγελία στη γερμανική ιστοσελίδα αγγελιών mobile.de.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube