Πρωινό στην τραπεζαρία μιας Lamborghini Huracán! [video]

Πρωινό στην τραπεζαρία μιας Lamborghini Huracán! [video]

Λέμε ότι η πίσω φτερούγα είναι μεγάλη «σαν τραπέζι», αλλά εδώ η κοπέλα το πήρε στην κυριολεξία.

Πρώτα είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες, κι επειδή κάποιοι τις χαρακτήρισαν «φωτοσοπιά», ιδού και το αποδεικτικό video.

Εδώ που τα λέμε, η ιδέα έχει λογική: Πρώτον, ο ιδιοκτήτης μιας Lambo δεν επιτρέπει σε κανένα να τρώει μέσα στο αυτοκίνητο. Δεύτερον, η πίσω πτέρυγα είναι αρκετά μεγάλη και σίγουρα ικανή να στηρίζει δυο γυναικείους αγκώνες κι ένα μπολ με δημητριακά ή γιαούρτι, αφού αντέχει εκατοντάδες κιλά κάθετης δύναμης. Τρίτον, όταν κάθεσαι πίσω από τον V10 των 5,2 λίτρων, αποκλείεται να κρυώνεις. Και τέταρτον, αφού η συγκεκριμένη Huracán είναι τυλιγμένη σε «καμουφλέ» μεμβράνη, δεν υπάρχει κίνδυνος να λερωθεί η βαφή, ό,τι κι αν τρώει η κοπέλα.

Μιλώντας για την κοπέλα, πρόκειται για την Emelia Hartford, που όπως μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό της στο Instagram (@ms.emelia RS Speed Design), ξέρει κι από ηλεκτροσυγκόλληση!

Όσο για τον ιδιοκτήτη της Lambo, πρόκειται για τον YouTuber Alex Choi, που πέρα από το ότι την έχει βελτιώσει, δεν διστάζει και να τη χρησιμοποιεί – αν κρίνουμε από τα «ντόνατς» στη λάσπη που θα τον δείτε να κάνει στο δεύτερο video.

[Πηγή: alex.choi μέσω autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube