Πούλησες το Ford GT; Τώρα, σκάσ’ τα!

Πούλησες το Ford GT; Τώρα, σκάσ’ τα!

Ο παλαιστής John Cena που παραβίασε τη σύμβαση πώλησης του GT, έδωσε αποζημίωση στη Ford για «απώλεια πρεσβευτή»!

Στο τέλος του περασμένου χρόνου, ακούγοντας ότι ο διάσημος παλαιστής John Cena είχε ήδη μεταπωλήσει το ολοκαίνουργιο GT του, η Ford αποφάσισε να τον μηνύσει για παραβίαση της σύμβασης πώλησης. Οι αντίδικοι τελικά κατέληξαν συμβιβαστικά σε μια μάλλον πρωτότυπη συμφωνία.

Το Ford GT, όπως η Alpine A110 ή οποιαδήποτε αριθμημένη Porsche είναι αυτοκίνητα με πραγματική υπόσταση, αντιπροσωπεύοντας τη φίρμα τους σε όλο τον κόσμο. Φορείς μιας εικόνας που οι κατασκευαστές δεν επιθυμούν να βλέπουν ως μέσο επένδυσης και κερδοσκοπίας. Μια πρακτική που είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της με την Porsche 911 R, που αγοράστηκε καινούργια έναντι €190.000 και στη συνέχεια επανήλθε στην αγορά από κάποιους ιδιοκτήτες έναντι περίπου €700.000.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Ford GT

Ο John Cena, ο διάσημος Αμερικανός παλαιστής του κατς, έχει επίσης βγάλει αμέσως ύστερα από την αγορά του προς πώληση το νέο του GT. Κανείς δεν γνωρίζει βέβαια αν το έκανε για οικονομικό όφελος ή απλώς επειδή ήταν απογοητευμένος από το αυτοκίνητο. Αλλά εν πάση περιπτώσει είχε παραβιάσει τη σύμβαση πώλησης που ανάγκαζε αγοραστή να διατηρήσει το αυτοκίνητο τουλάχιστον δύο χρόνια ύστερα από την αγορά.

Η Ford που κινήθηκε νομικά εναντίον του John Cena, σήμερα τελικά κατέληξε σε συμφωνία με τον διάσημο παλαιστή. Ο John Cena συμφώνησε να καταβάλει ένα ποσό (το οποίο δεν ανακοίνωσε ο δικηγόρος του) στη Ford για τη διετή «απώλεια ενός πρεσβευτή». 

Τα χρήματα που πήρε η Ford θα πάνε σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, σχολίασε το Μπλε Οβάλ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube