Πώς να ξεστολίσετε μεθαύριο το δέντρο! [video]

Πώς να ξεστολίσετε μεθαύριο το δέντρο! [video]

Βαρετή δουλειά το ξεστόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου – εκτός κι αν έχεις Nissan GT-R!

Για όσους θα αναλάβουν μεθαύριο να ξεστολίσουν το δέντρο και βαριούνται τη διαδικασία, η Nissan προτείνει μια ριζοσπαστική λύση που θα κάνει τη δουλειά σε χρόνο μηδέν.

Το σχετικό video με τον τίτλο «Ξεστολίζοντας το Δέντρο με ένα Nissan GT- δεν χρειάζεται πολλές επεξηγήσεις. Δείχνει έναν πατέρα να συμπληρώνει τον πίνακα των σχετικών με τις Γιορτές εκκρεμοτήτων του. Η τελευταία δουλειά που πρέπει να κάνει είναι να βγάλει τα στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κι εδώ είναι που ζητάει βοήθεια από το Nissan GT-R.

Το υπόλοιπο είναι κλασικό viral video, καθώς ο πατέρας τυλίγει το καλώδιο στον κορμό, μετά δένει την άκρη του στο GT-R και ξεκινάει με τέρμα γκάζι. Το δέντρο αρχίζει να περιστρέφεται τρελά, τινάζοντας τα στολίδια προς όλες τις κατευθύνσεις. Από εκεί και πέρα, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο σκούπισμα.

Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας ένα GT-R, περιμένετε μέχρι του χρόνου για να πάρετε το αναβαθμισμένο μοντέλο. Οι αλλαγές δεν θα είναι μεγάλες, αλλά πιθανώς θα περιλαμβάνουν άλλες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, αναθεωρημένο σύστημα διεύθυνσης και αναβαθμισμένη ηχομόνωση. Οι βελτιώσεις αυτές πιστεύεται ότι θα κάνουν το αυτοκίνητο πιο άνετο και πολιτισμένο στην οδήγηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube