Πώς κλείνεις το πορτμπαγκάζ αν κρατάς μωρό και τσάντα; [video]

Πώς κλείνεις το πορτμπαγκάζ αν κρατάς μωρό και τσάντα; [video]

Με το πόδι βέβαια – αλλά μόνο αν έχεις τα προσόντα…

H κοπέλα του video κρατάει μωρό με το ένα χέρι και με το άλλο έχει ανοίξει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου κι έχει βγάλει μια τσάντα. Πώς θα ξανακλείσει το πορτμπαγκάζ;

Αφού τα συστήματα με φωτοκύτταρο που περνάς το πόδι κάτω από το αυτοκίνητο ανοίγουν μόνο και δεν ξανακλείνουν το πορτμπαγκάζ, εσείς κι εγώ θα αφήναμε κάτω την τσάντα –αν όχι το μωρό– και θα κλείναμε το πορτμπαγκάζ με το χέρι.

Ο δρόμος όμως είναι βρόμικος, η τσάντα μπορεί να ανατραπεί και να αδειάσει, οπότε η ηρωίδα μας απλά χρησιμοποίησε το πόδι της – το οποίο σήκωσε στον ουρανό με απίστευτη άνεση.

Δεν ξέρουμε αν είναι η ίδια Κινέζα επαγγελματίας του kung fu που είχαμε δείξει σε ανάλογο ακροβατικό πριν λίγο καιρό (βλ. link). Μοιάζει, αλλά το αυτοκίνητο είναι διαφορετικό. Όμως και η ίδια να είναι, έχει έκτοτε προπονηθεί ακόμα περισσότερο, αφού για να σηκώσει το πόδι δεν λυγίζει πλέον καν το άλλο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ορολογία kung fu: «Άνοιγμα πορτμπαγκάζ»

Ίσως να είναι μια ακόμη καλύτερη αθλήτρια των πολεμικών τεχνών. Ή μια πρώτη χορεύτρια στο μπαλέτο του Πεκίνου, ειδικευμένη στο λεγόμενο six-o’clock”.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι προσφέρει θέαμα…

[Πηγή: LiveLeak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube