Porsche: Υπηρεσία… γευσιγνωσίας των μοντέλων της

Porsche: Υπηρεσία… γευσιγνωσίας των μοντέλων της

Με την υπηρεσία Porsche Passport, η εταιρία σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάζεις όλα τα μοντέλα της, έναντι ενός σταθερού, μηνιαίου τιμήματος.

Οι λέσχες ενοικίασης supercars έναντι συνδρομής δεν είναι άγνωστη ποσότητα στο εξωτερικό, και ειδικά στις ΗΠΑ. Πλέον, σε αυτή την αγορά μπαίνει και η ίδια η Porsche, με τη νέα υπηρεσία Porsche Passport.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα Porsche Passport αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο κάποιος λάτρης της φίρμας μπορεί να εισέλθει στον κόσμο της, χωρίς να χρειαστεί να περιοριστεί σε ένα μόνο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα ο πελάτης πληρώνει $500 για την εγγραφή του, και στη συνέχεια έχει δύο επιλογές. Το βασικό πρόγραμμα Launch κοστίζει $2.000/μήνα και του δίνει πρόσβαση στα μοντέλα 718 Boxster, 718 Cayman S, Macan S και Cayenne. Με το αναβαθμισμένο πρόγραμμα Accelerate, που κοστίζει $3.000/μήνα, στα παραπάνω προστίθενται οι 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS και Cayenne S E-Hybrid. Συνολικά διατίθενται 22 διαφορετικές εκδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νόμος επιτρέπει την ενοικίαση κλασικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται φυσικά η ασφάλιση των αυτοκινήτων, με απαλλαγή $1.000 για τον οδηγό, η οδική βοήθεια, αλλά και η υπηρεσία παράδοσής τους στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης. Η κράτηση γίνεται μέσω ενός mobile app που έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτό τον σκοπό. Δεν υπάρχει μάλιστα κανένας περιορισμός ούτε στον χρόνο χρήσης του κάθε αυτοκινήτου, ούτε στα χιλιόμετρα (ή μάλλον μίλια…) που μπορεί να διανύσει, ούτε στον αριθμό των αυτοκινήτων που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε μήνα. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Porsche 911 Carrera S

Πράγματι είναι. Γι’ αυτό το Porsche Passport λειτουργεί πιλοτικά, αρχικά μόνο στην μητροπολιτική περιοχή της Atlanta, σε συνεργασία με την Clutch Technologies, μια εταιρία εξειδικευμένη στον τομέα της συνδρομητικής χρήσης οχημάτων. Εννοείται βέβαια ότι η ελέγχεται το παρελθόν και η πιστοληπτική ικανότητα του κάθε ενδιαφερόμενου πριν εγκριθεί ως μέλος. Αν το πρόγραμμα αποδειχθεί επιτυχημένο, η χρήση του θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ.

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube