Porsche: Πακέτο έξτρα 30 ίππων για τις 911 S

Porsche: Πακέτο έξτρα 30 ίππων για τις 911 S

Στο πλαίσιο των νέων Model Year των μοντέλων της, η Porsche ανεβάζει προαιρετικά την ισχύ των 911 S στους 450 ίππους.

Στο πλαίσιο των μικρών αναβαθμίσεων που θα κάνει η Porsche στα μοντέλα της για το 2017, θα διαθέσει κι ένα πακέτο έξτρα ισχύος για όλες τις 911 S.

Δηλαδή για τις Carrera S, Carrera 4S και Targa 4S (δεν αναφέρεται κάτι για τις Cabriolet), στις οποίες η συνολική ισχύς αναβαθμίζεται από τους 420 ίππους στους 450. Στοιχεία για αύξηση της ροπής δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Porsche 911 GT3 [video]

Η βελτίωση περιλαμβάνει μεγαλύτερα τούρμπο, το πακέτο Sport Chrono μαζί με τις ενεργές βάσεις του κινητήρα, βελτιωμένη ψύξη των φρένων και τη σπορ εξάτμιση με τις δύο απολήξεις στο κέντρο του προφυλακτήρα.

Το κόστος του ξεκινάει σύμφωνα με την εταιρεία από τα €10.139 και θα εξαρτάται από τον εξοπλισμό του εκάστοτε αυτοκινήτου. Από τον Ιούνιο, θα είναι διαθέσιμο για εφαρμογή και σε αυτοκίνητα που έχουν ήδη πουληθεί, με την προϋπόθεση ότι θα διαθέτουν το Sport Chrono.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Porsche Macan

Παράλληλα με το προαναφερθέν πακέτο, η Porsche θα προσφέρει στα νέα Model Year της σύστημα infotainment με περισσότερες δυνατότητες καθώς και μερικές νέες χρωματικές επιλογές.

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube