Πωλείται βίλα $3,5 εκατ. με δώρο μια Ferrari ή ένα Hummer

Πωλείται βίλα $3,5 εκατ. με δώρο μια Ferrari ή ένα Hummer

Όταν τα χαρακτηριστικά του υπερπολυτελούς και τεράστιου σπιτιού σου δεν αρκούν για να βρεθεί αγοραστής, πρέπει να προσφέρεις κάτι επιπλέον.

Η συγκεκριμένη βίλα των 930 τ.μ. βρίσκεται στο Boca Raton, μια περιοχή βόρεια του Miami γεμάτη υπερπολυτελείς κατοικίες, γήπεδα γκολφ και δεκάδες μικρές λίμνες.

Σε μια προσπάθεια να πουληθεί πιο εύκολα οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν και ένα αυτοκίνητο στον επόμενο ιδιοκτήτη. Του δίνουν μάλιστα δύο επιλογές, αφού έχει να διαλέξει ανάμεσα σε μια Ferrari 360 Spider του 2003 και ένα πολύ ιδιαίτερο Hummer H1 του 1999. Πρόκειται για την πρόταση ενός τοπικού καροσερίστα προς την AM General για ένα πιο αεροδυναμικό Hummer. Ένα μοναδικό αυτοκίνητο που κατά γενική ομολογία καταφέρνει να είναι πιο άσχημο από το νορμάλ Η1...

Η τιμή πώλησης του κάθε αυτοκινήτου είναι περίπου $100.000, αλλά ο άνθρωπος που θα καταβάλει $3,5 εκατ. για την αγορά του σπιτιού θα αποκτήσει και ένα από τα δύο δωρεάν. Η ίδια η βίλα έχει έξι υπνοδωμάτια, εφτά μπάνια και δύο WC, ενώ πρόσφατα υπέστη μια ανακαίνιση κόστους $1,2 εκατ. κατά την οποία απέκτησε και το εικονιζόμενο μαροκινό ντεκόρ. Έχει θέα σε μια λίμνη και ένα γήπεδο του γκολφ, κάτι καθόλου περίεργο εκεί αφού η περιοχή διαθέτει και τα δύο σε αφθονία.

Αν τα παραπάνω σας κέντρισαν το ενδιαφέρον μπορείτε να απευθυνθείτε στο μεσιτικό γραφείο The Chad Carroll Group για την απόκτηση του σετ σπιτιού-αυτοκινήτου.

[Πηγή: Forbes]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube