Πωλείται: Lamborghini Sesto Elemento, τιμή... σοκ [video]

Πωλείται: Lamborghini Sesto Elemento, τιμή... σοκ [video]

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά track cars στον κόσμο είναι διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται..

Η Lamborghini την ονόμασε Sesto Elemento, δηλαδή Έκτο Στοιχείο, από τον ατομικό αριθμό του άνθρακα, θέλοντας να δείξει πως όλο το αυτοκίνητο κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Με τον ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 lt από τη Gallardo να αποδίδει 578 PS και 54,5 kgm ροπής και το βάρος να είναι μόλις 999 kg, η Sesto Elemento είναι ένα από το ταχύτερα υπεραυτοκίνητα στον κόσμο, αφού επιταχύνει στα 0-100 km/h σε 2,5’’!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι, σύμφωνα με την αγγελία, το μόνο που διατίθεται προς πώληση αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Ο ιδιοκτήτης του ζητά τρία εκατομμύρια ευρώ για να την αποχωριστεί. Σημειωτέον πως η αρχική της τιμή ήταν δύο εκατομμύρια...

Ναι, έχει μόνο 20 km στο οδόμετρο και, παρότι είναι μοντέλο του 2011, προφανώς δεν την έχει οδηγήσει ποτέ παρά την είχε κλείσει όλο αυτό το διάστημα σε ένα γκαράζ περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

Από τη μία ζηλεύουμε τον τυχερό που θα την αγοράσει. Από την άλλη, ελπίζουμε να μην τη δει κι αυτός αποκλειστικά σαν επένδυση και να τη χαρεί, έστω και μόνο στην πίστα αφού δυστυχώς δεν βγάζει πινακίδες κυκλοφορίας...

[Πηγή: 6speedonline]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube