Πισωκίνητη Lamborghini Huracán Superleggera;

Πισωκίνητη Lamborghini Huracán Superleggera;

Οι φήμες κάνουν λόγο για μια έκδοση δρόμου της αγωνιστικής Lamborghini Huracan GT3.

Η Lamborghini φαίνεται ότι δεν έχει ακόμη τελειώσει με την εξέλιξη της Huracán και τις ιδέες που μπορεί να προκύψουν πάνω σε αυτή την πλατφόρμα.

Οι φήμες κάνουν λόγο για μια έκδοση Superleggera, που σημαίνει πολύ ελαφριά. Και πως θα γίνει ελαφρύτερη από όσο είναι ήδη η Huracan Performante; Αφαιρώντας, πρώτα από όλα, την τετρακίνηση. Η Lamborghini έχει ήδη στο οπλοστάσιό της μια πισωκίνητη Huracan, την αγωνιστική Super Trofeo Evo η οποία συμμετέχει στο Blancpain GT Series και σε άλλα πρωταθλήματα Τουρισμού. Σε αυτή βασίζεται η σκέψη για μια έκδοση δρόμου, ανταγωνιστική τεράτων όπως ας πούμε της Porsche 911 GT2 RS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Huracán LP580-2 [video]

Η εταιρεία αναμένει την κερδοφορία από τις πρώτες πωλήσεις της Urus, του πρώτου SUV στην ιστορία της μάρκας, να δώσει ανάσα στη ρευστότητα και να επιτρέψει γενναίες επεμβάσεις και ανανέωση της γκάμας των υπόλοιπων μοντέλων. Ήδη είναι σε εξέλιξη η Aventador Performante. Η υβριδική τεχνολογία θα δώσει περισσότερη δύναμη τόσο στις απλές εκδόσεις όσο και στην κορυφαία Performante, καθώς η στρατηγική της μάρκας είναι να επιμείνει με τα ατμοσφαιρικά V10 μοτέρ. Η τετραδιεύθυνση, που ήδη χρησιμοποιείται στην Aventador S είναι επίσης μέρος του πλάνου εξέλιξης της Huracá.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube