Πήγε για test drive και κατέστρεψε πέντε αυτοκίνητα πριν βγει από το πάρκινγκ

Πήγε για test drive και κατέστρεψε πέντε αυτοκίνητα πριν βγει από το πάρκινγκ

Γυναίκα οδηγός κατάφερε να καταστρέψει ένα ολοκαίνουργιο SUV της Mercedes-Benz και άλλα τέσσερα ΙΧ πριν καλά καλά ξεκινήσει το test drive!

Θα θυμούνται για καιρό την υποψήφια αγοραστή της νέας GLE στην αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz στο Ballston, στη Virginia των ΗΠΑ, όπου ένα φαινομενικά απλό test drive κατέληξε σε ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Η γυναίκα οδηγός ήθελε να δοκιμάσει τη νέα GLE αλλά μια λάθος κίνησή της, δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση του κινητήρα, προκάλεσε την καταστροφή. Σύμφωνα με μαρτυρίες και την έκθεση της τοπικής αστυνομίας η οδηγός μπέρδεψε το πεντάλ του φρένου με αυτό του γκαζιού και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz GLE 350 τούμπαρε, αφού πρώτα προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο πάρκινγκ της αντιπροσωπείας. Μάλιστα, το ένα από αυτά ήταν και το προσωπικό της αυτοκίνητο. Θεία δίκη; Ίσως, αν και οι ζημιές που προκάλεσε πιθανότατα ξεπερνούν κατά πολύ την αξία του δικού της ΙΧ.

Πέρα από την οδηγό, στην GLE επέβαιναν την ώρα του ατυχήματος άλλα τρία άτομα. Ευτυχώς, ουδείς τραυματίστηκε και μόνο ο υπάλληλος της αντιπροσωπείας εξετάστηκε προληπτικά από το ιατρικό προσωπικό του ασθενοφόρου που μετέβη στον τόπο του ατυχήματος.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό απ’ όλο το συμβάν είναι ποιος θα πληρώσει τη ζημιά και αν η κυρία έμεινε ικανοποιημένη από τη νέα GLE και θα προχωρήσει στην αγορά της!

[Πηγή: arlnow.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube