Το Performance kit για την Toyota GT86, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Το Performance kit για την Toyota GT86, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Σειρά από βελτιώσεις αναβαθμίζουν την συνολική απόδοση, όχι όμως τις επιδόσεις της Toyota GT86.

Το αίτημα για περισσότερη δύναμη έχει διατυπωθεί σε όλους τους τόνους από το ευρύ κοινό, τους πελάτες και τον Τύπο, από την πρώτη μέρα που λανσαρίστηκε η Toyota GT86.

Ενώ πολλά έχουν ακουστεί, τα περισσότερα για μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του αδελφού BRZ της Subaru, μάλλον πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι αυτό το αίτημα δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ. Γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Εστιασμένος στην αίσθηση και προσηλωμένος σε μια λιτή, σπαρτιάτικη αντίληψη για το τι είναι σπορ αυτοκίνητο. Πρόσφατα η Toyota λάνσαρε το Performance kit, το οποίο φέρνει μια σειρά βελτιώσεων αναβαθμίζοντας σε διάφορους τομείς το αυτοκίνητο. Όχι όμως στις επιδόσεις.



Το πακέτο περιλαμβάνει μεγαλύτερα φρένα της Brembo, ειδικά ρυθμισμένα αμορτισέρ της Sachs και νέους τροχούς 17” με δέκα μπράτσα σε όμορφο ανθρακί χρώμα. Οι ιδιοκτήτες που θα επιλέξουν το Performance kit θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν την GT86 στο συλλεκτικό Moon Slate εξωτερικό χρώμα, με μαύρους τροχούς, εξωτερικούς καθρέπτες και πίσω σπόιλερ. Θα κατασκευαστούν 60 τέτοια αυτοκίνητα τα οποία θα έχουν κόκκινο εσωτερικό με αναβαθμισμένο σύστημα multimedia και πλοήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμή: Subaru BRZ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στην πίστα F1 της Κωνσταντινούπολης με Toyota GT86

Το πακέτο διατίθεται και με τους δύο τύπους μετάδοσης, με χειροκίνητο δηλαδή ή αυτόματο κιβώτιο, έξι σχέσεων και στις δύο περιπτώσεις. Η τιμή του πακέτου είναι 2.900 δολάρια Αμερικής.



Tο Performance kit της Toyota για την GT86 διατίθεται για την ώρα μόνο για την Αυστραλία. Αρχικά ζηλέψαμε πολύ. Όταν είδαμε ότι δεν αφορά αναβάθμιση του κινητήρα και αύξηση της ιπποδύναμης... εξακολουθούμε να ζηλεύουμε, γιατί είναι βέβαιο ότι θα έχει ακόμη καλύτερη οδική συμπεριφορά και θα είναι ακόμη πιο απολαυστικό στην πίστα. Αλλά κάπως λιγότερο είναι η αλήθεια.

Πηγή Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube