Πέντε Bentley με αξία πάνω από €1 εκατ. έκαναν φτερά

Πέντε Bentley με αξία πάνω από €1 εκατ. έκαναν φτερά

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας της Bentley στο Βερολίνο όταν ανοίγοντας την έκθεση είδαν να λείπουν πέντε αυτοκίνητα.

Η μεγαλύτερη έκθεση της Bentley στην Ευρώπη έγινε το επίκεντρο της μεγαλύτερης ίσως ληστείας στην ιστορία της φίρμας. Πέντε Bentley συνολικής αξίας άνω του €1 εκατ. έκαναν φτερά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από το Βερολίνο και η πιθανότητα να βρεθούν οι δράστες είναι πολύ μικρή.

Φανταστείτε το σοκ των υπαλλήλων της Bentley Βερολίνου όταν το πρωί του περασμένου Σαββάτου ανοίγοντας το κατάστημα βρήκαν το στόλο τους μειωμένο κατά πέντε αυτοκίνητα. Οι διαρρήκτες είχαν φύγει με δύο καινούργιες και τρεις μεταχειρισμένες Bentley, ανάμεσα στις οποίες ήταν και οι τελευταίας γενιάς Continental GT Speed και Continental GTC.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία οι ληστές ήταν επαγγελματίες και δεν άφησαν απολύτως τίποτα στην τύχη. Λένε μάλιστα πως τα αυτοκίνητα πιθανότατα εγκατέλειψαν τη χώρα αμέσως μετά, οπότε δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες να βρεθούν οι δράστες ή η λεία τους, η οποία ξεπερνά σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.

[Πηγή: Supercar Kids]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube