Παραδόθηκαν οι τρεις πρώτες Bugatti Chiron [video]

Παραδόθηκαν οι τρεις πρώτες Bugatti Chiron [video]

To “Atelier” άνοιξε την πόρτα παραδόσεων του νέου hypercar των 1.500 ίππων.

Η Bugatti παρουσίασε την Chiron στην περσινή Έκθεση και της Γενεύης, και 12 μήνες μετά παρέδωσε τα πρώτα τρία αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις Chiron βγήκαν αυτή την εβδομάδα από το Atelier της Bugatti, ανοίγοντας έτσι τον κύκλο παραδόσεων του νέου της hypercar. Το Atelier είναι οι εγκαταστάσεις παραγωγής της φίρμας και βρίσκεται στο Molsheim της Αλσατίας, και αποτελεί το σπίτι της φίρμας από το 1909.

Από την στιγμή που θα υπογράψετε την παραγγελία και θα διαλέξετε τις επιλογές της αρεσκείας σας, η Chiron θα περάσει κάτι παραπάνω από έξι μήνες στο Atelier της Bugatti. Η διαδικασία συναρμολόγησης και κατασκευής προβλέπει στάση σε 12 σταθμούς, χωρίς ρομπότ, ξεκινώντας από το τμήμα συναρμολόγησης της μετάδοσης που έρχεται προσυναρμολογημένη από το εργοστάσιο κινητήρων της Volkswagen στο Salzgitter.

Η Bugatti υπολογίζει να κατασκευάσει περίπου 70 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του έτους, με την τιμή της να ξεκινά από τα 2,4 εκ. ευρώ χωρίς τους φόρους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έτσι φτιάχνεται η Bugatti Chiron των 1.500 ίππων [video]

Έτσι λοιπόν, τρία από τα ισχυρότερα και ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου ξεκίνησαν το «ταξίδι» τους στους δρόμους της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, με το τέταρτο να ετοιμάζεται για την φετινή Έκθεση της Γενεύης την άλλη εβδομάδα. Αμέσως μετά θα παραδοθεί στον τυχερό ιδιοκτήτη του.

[Πηγή: Bugatti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube