Πακέτα R-line για τα νέα Volkswagen Golf & Golf Variant

Πακέτα R-line για τα νέα Volkswagen Golf & Golf Variant

Ξεκίνησε η διάθεση των σπορ πακέτων R-line που αναβαθμίζουν μέσα-έξω την εμφάνιση του ανανεωμένου Golf.

Κατά την προσφιλή τακτική της, η Volkswagen προσφέρει σπορ πακέτα R-line για την αναβάθμιση της εξωτερικής και εσωτερικής εμφάνισης του ανανεωμένου Golf.

Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε χτες τι ακριβώς περιλαμβάνουν και πόσο κοστίζουν τα νέα πακέτα εξοπλισμού R-line, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε έκδοση του Golf. Σε κάθε έκδοση εξοπλισμού, δηλαδή στις Comfortline και Highline, αλλά και σε κάθε έκδοση αμαξώματος, δηλαδή τόσο στο συμβατικό Golf όσο και στο στέισον Golf Variant.

Το βασικό πακέτο R-line διαμορφώνει μόνο την εξωτερική εμφάνιση του Golf. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, πίσω προφυλακτήρα με γυαλιστερό μαύρο ψευδοδιαχύτη, και μαύρα μαρσπιέ. Το πακέτο συμπληρώνεται από την πίσω αεροτομή οροφής και τα σχετικά σηματάκια R-line στη μάσκα και στα εμπρός φτερά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Ford Fiesta ST-Line 1.0 EcoBoost

Το ολοκληρωμένο πακέτο R-line φροντίζει για μια αντίστοιχη αναβάθμιση και στο εσωτερικό του Golf. Τη μεγαλύτερη διαφορά κάνουν τα σπορ καθίσματα R-line, επενδυμένα με ύφασμα Carbon Flag/San Remo ή δέρμα Vienna. Οι επιφάνειες της καμπίνας έχουν φινίρισμα Dark Diamond Flag και η επένδυση της οροφής είναι μαύρη. Το δερμάτινο τιμόνι, η φούσκα του λεβιέ ταχυτήτων και τα πατάκια έχουν ανοιχτόχρωμες ραφές, ενώ τα εσωτερικά μαρσπιέ και τα πετάλια έχουν ατσάλινη επένδυση. Τέλος, ο αγοραστής επιλέγει μέσα από μια γκάμα ζαντών 17’’ και 18’’.

Στη Γερμανία, το βασικό εξωτερικό πακέτο R-line κοστίζει €1.295 για να προστεθεί σε μια έκδοση Comfortline και €1.105 για μια Highline. Για την τοποθέτηση του πλήρους πακέτου, που περιλαμβάνει και τις αλλαγές στην καμπίνα, η τιμή ανεβαίνει στα €2.295 και €1.800, αντίστοιχα.



[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube