Οι ψεύτες δεν αρέσουν στην Koenigsegg

Οι ψεύτες δεν αρέσουν στην Koenigsegg

Αν πρόκειται να δηλώσεις για πλάκα στα social media ότι θα οδηγήσεις ένα supercar, ας μην είναι Koenigsegg, γιατί η εταιρία θα αποκαλύψει το ψέμα!

Αυτό ακριβώς συνέβη χτες βράδυ όταν η Koenigsegg, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, ξεμπρόστιασε έναν χρήστη που ισχυριζόταν ότι θα κάνει βόλτα με ένα αυτοκίνητο της φίρμας.

Ο 20χρονος Alejandro Navarro, που ποιος ξέρει αν είναι υπαρκτό πρόσωπο ή μόνο ένας διαδικτυακός χαρακτήρας ονόματι @AlexDeNavarro, ανέβασε χτες βράδυ στο Twitter τη φωτογραφία ενός Koenigsegg One:1 με το σχόλιο: «Το τέρας που θα οδηγήσω απόψε στους δρόμους του Monte Carlo». Όμως μαζί με τα hashtag #BestMate, #OneBlack και #IsARealMadness, όπως συνηθίζεται στο Twitter, έκανε το λάθος να κάνει tag και τον επίσημο λογαριασμό της Koenigsegg.



Επειδή όμως τα Koenisegg που κυκλοφορούν στον πλανήτη είναι ελάχιστα, η εταιρία προφανώς είναι σε θέση να γνωρίζει το πού βρίσκεται το καθένα ανά πάσα στιγμή. Έτσι λίγες ώρες μετά, ήρθε η αποστομωτική, επίσημη απάντηση: «Αναρωτιόμαστε πώς θα το καταφέρεις αυτό, αφού αυτό το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Ängelholm», δηλαδή στα κεντρικά της εταιρίας στη Σουηδία.

Στη συνέχεια βέβαια ο Alejandro Navarro έσβησε το tweet του, και συνέχισε με σχόλια για το ίδιο το Monte Carlo και με φωτογραφίες γκουρμέ πιάτων…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube