Οι 10 πιο περίεργες πινακίδες κυκλοφορίας που είδες σήμερα

Οι 10 πιο περίεργες πινακίδες κυκλοφορίας που είδες σήμερα

Εκεί που ο περισσότερος κόσμος βλέπει απλώς γράμματα και νούμερα κάποιοι βλέπουν μια καλή ευκαιρία για να εκφραστούν.

Υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θα ήθελαν να εκφραστούν μέσω της πινακίδας κυκλοφορίας τους. Όσοι μένουν σε χώρα που το επιτρέπει μας προσφέρουν μερικές πραγματικά εμπνευσμένες ιδέες.

Βέβαια και στην Ελλάδα είναι δυνατόν να επιλέξει κάποιος τι θα γράφει η πινακίδα του αυτοκινήτου του, αλλά μπορεί να καθορίσει μόνο τους τέσσερις αριθμούς της. Στη Μ. Βρετανία και ακόμα περισσότερο στις Η.Π.Α. υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός ελευθερίας, οπότε τα αποτελέσματα είναι συχνά πολύ εντυπωσιακά, όπως φαίνεται από τις δέκα πινακίδες που επιλέξαμε.

Ιδιοκτήτες Chevrolet Corvette θυμίζουν ότι η επιλογή του μοντέλου γίνεται για την τόνωση του «εγώ» του οδηγού και μόνο από όποιον δεν έχει παιδιά. Μια καινούργια BMW M5 γελάει με τις AMG, ένα Tesla Model S γελάει ακόμα πιο δυνατά με τη βενζίνη και μια Aston Martin Vanquish έχει τον τρόπο να προσφέρει απόλαυση σε κάθε γυναίκα. Και φυσικά, από αυτή τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει η βρετανική πινακίδα «F 1», η οποία ανήκει στον επιχειρηματία Afzal Kahn.

Η συγκεκριμένη πινακίδα έχει τοποθετηθεί μεταξύ άλλων σε μια Mercedes-Benz SLR και σε δύο Bugatti Veyron. Και όπως φαίνεται είναι μια πολύ καλή επένδυση, αφού είχε αγοραστεί το 2008 προς £460,000 και σήμερα ο κ. Kahn απορρίπτει προσφορές της τάξης των £6 εκατομμυρίων για την πώλησή της...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube