Οι 10 καλύτεροι τρόποι μεταφοράς του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Οι 10 καλύτεροι τρόποι μεταφοράς του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Όταν αποφασίζεις να μεταφέρεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι με ένα supercar, το αποτέλεσμα σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

Δύσκολα πιστεύει κανείς ότι όποιος έχει στο γκαράζ του μια Porsche ή μια Ferrari, δεν διαθέτει και τουλάχιστον άλλο ένα σαφώς πιο χρηστικό αυτοκίνητο για τις καθημερινές μεταφορικές του ανάγκες.

Ωστόσο, αρκετοί ιδιοκτήτες supercars φαίνεται ότι προτιμούν να χρησιμοποιήσουν το καμάρι τους, κι όχι το... μουλάρι τους, για τη μεταφορά του χριστουγεννιάτικου δέντρου αυτές τις μέρες. Σίγουρα ένα δέντρο στην οροφή μιας Lamborghini είναι πιο αξιοπρόσεκτο θέαμα απ’ ό,τι το να κάνεις την ίδια δουλειά με ένα μεγάλο SUV. Οπότε, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για εταιρίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, σίγουρα στόχος τους είναι η προβολή.

Εδώ συγκεντρώσαμε μερικές από τις φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικα δέντρα πάνω σε κάθε είδους σπορ αυτοκίνητο και supercar που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Κι αν έπρεπε να επιλέξουμε πού θα δώσουμε το βραβείο του πιο cool τρόπου μεταφοράς δέντρου, αυτό θα πήγαινε σίγουρα στον άνθρωπο που στρίμωξε ένα δέντρο στο πίσω μέρος της μοναδικής στον κόσμο, ανεκτίμητης αξίας Ferrari 250 GT “Breadvan”...

Σε κάποιες περιπτώσεις, κατά τη μεταφορά του δέντρου γυρίζεται και ένα ωραίο video, όπως αυτό εδώ με το Audi R8 που είχε δημοσιευτεί τα Χριστούγεννα του 2015.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube