Οδηγός SUV θερίζει παρέα μοτοσικλετιστών [video]

Οδηγός SUV θερίζει παρέα μοτοσικλετιστών [video]

Ευτυχώς, το ατύχημα έγινε σε κλειστή στροφή με χαμηλή ταχύτητα…

Κρίνοντας από το επίπεδο του οδηγού, θα περίμενε κανείς το περιστατικό να έχει συμβεί στη Ρωσία ή σε κάποια χώρα με αντίστοιχα υποανάπτυκτη αυτοκινητική κουλτούρα.

Όμως συνέβη στην Ισπανία, πράγμα που το κάνει πιο κοντινό και τρομακτικό, κόβοντάς σου την όρεξη να καβαλήσεις μηχανή, όσο κι αν ο ανοιξιάτικος καιρός κάνει την προοπτική δελεαστική…

Στο video βλέπουμε παρέα μοτοσικλετιστών να πηγαίνει χαλαρή βόλτα στην εξοχή. Δεν τρέχουν και κρατιούνται δεξιά. Ο δρόμος έχει κλειστές στροφές και σε μια ορθή γωνία έρχεται από απέναντι ένα Suzuki Vitara. Διασταυρώνεται με τους πρώτους της παρέας πριν μπει στη στροφή, αλλά ανεξήγητα, δεν καταφέρνει να την πάρει. Πηγαίνει ευθεία, χτυπάει τον πρώτο μοτοσικλετιστή και μετά στρίβει γκρεμίζοντας και τους επόμενους δύο, πριν σταματήσει κάθετα στο δρόμο.

Απ’ όσο φαίνεται στο video, ο οδηγός δεν τρέχει τόσο ώστε να πούμε ότι αντιμετώπισε ανεξέλεγκτη υποστροφή. Απλά άργησε πολύ να στρίψει, πράγμα που μάλλον δείχνει ότι ήταν είτε εντελώς αφηρημένος είτε απασχολημένος με κάτι – το κινητό ίσως;… Σε αυτό συνηγορεί και το ότι δείχνει να τα χάνει τελείως μετά την πρώτη σύγκρουση και συνεχίζει χτυπώντας και τους άλλους μοτοσικλετιστές, που έχουν πρακτικά σταματήσει!

Όταν ο οδηγός βγαίνει έξω και κοιτάει τι έκανε κρατώντας απελπισμένα το κεφάλι του, βλέπεις ότι είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά όχι και κανένα χούφταλο που να μην ξέρει τι του γίνεται. Πάντως, το δίπλωμα θα έπρεπε να του το πάρουν. Οριστικά…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube