O Zlatan Ibrahimović πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου Volvo V90

O Zlatan Ibrahimović πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου Volvo V90

O Σουηδός διεθνής ποδοσφαιριστής θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο εμπορικό ντεμπούτο του νέου μεγάλου στέισον της Volvo.

Η νέα καμπάνια για το Volvo V90 θα βγει στον αέρα την Δευτέρα που μας έρχεται και πρωταγωνιστής είναι ο πρεσβευτής της σουηδικής φίρμας και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Zlatan Ibrahimović.

Σύμφωνα με τον Ανώτερο Αντιπρόεδρο της Volvo Cars EMEA, Anders Gustafsson, “Η διαφημιστική μας καμπάνια αποτελεί μια γιορτή για τον ανεξάρτητο και ελεύθερο νου, της δύναμης που χαρίζει την ικανότητα να σκέφτεσαι διαφορετικά. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ του Ζλάταν και της πορείας της Volvo. Δεν έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε κάνοντας ότι και οι άλλοι».

Η συνεργασία της Volvo Cars με τον Zlatan Ibrahimović έχει ξεκινήσει από το 2014, όταν και παρουσίασαν μαζί τα πρωτότυπα διαφημιστικά με τον τίτλο «Made by Sweden».

Το V90 είναι το τρίτο μοντέλο της φίρμας που βασίζεται στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture), μετά τα XC90 και S90, και προσφέρεται αποκλειστικά με 4κύλινδρους κινητήρες έως 2,0 λίτρα.

[Πηγή: Volvo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube