O Spiderman ζει! [video]

O Spiderman ζει! [video]

Κυνηγάει τον κακό με τη μοτοσικλέτα του και πηδάει στο πορτμπαγκάζ του εν κινήσει… Και δεν είναι κινηματογραφικό τρικ!

Δεν πρόκειται για ακροβατικό κάποιου κασκαντέρ. Ούτε για τρικ ή computer animation.

Το περιστατικό συνέβη στ’ αλήθεια σε αμερικάνικο αυτοκινητόδρομο. Και όπως τα αεροπορικά ατυχήματα, ήταν αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που πήγαν στραβά.

Όπως θα δείτε, ο βασικός υπεύθυνος ήταν ένας που οδηγούσε αλά-ελληνικά: αργά στην αριστερή λωρίδα. Η ταχύτητά του αιφνιδίασε τον δεύτερο οδηγό, που ερχόταν από πίσω του πολύ γρήγορα – πιθανώς υπερβολικά γρήγορα. Όταν είδε μπροστά του το κινητό εμπόδιο, αναγκάστηκε να φρενάρει του σκοτωμού για να μην πέσει επάνω του.

Ως εδώ καλά κι αναίμακτα. Όμως, όπως φαίνεται, τα φώτα στοπ του δεύτερου αυτοκινήτου δεν λειτουργούσαν. Πραγματικά ασυγχώρητο. Κατά συνέπεια, ο μοτοσικλετιστής που ακολουθούσε –κι αυτός με μεγάλη ταχύτητα– δεν κατάλαβε εγκαίρως πόσο δυνατά φρέναρε ο προπορευόμενος και δεν πρόλαβε να κόψει αρκετά.

Η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, αδειάζοντας τον αναβάτη της πάνω στο πίσω καπό του. Και κατά ένα μαγικό τρόπο, αυτός κατάφερε να κρατηθεί πάνω στο κινούμενο αυτοκίνητο, προφανώς χάρη στα κολλώδη νήματα που έβγαζε από το στόμα του. Ξέρετε, αυτά που χρησιμοποιούσε για να πλέξει τους ιστούς του…

Εν πάση περιπτώσει, ο μοτοσικλετιστής δεν φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά – οπότε μας επιτρέπεται να αστειευόμαστε. Η ιστορία πάντως δεν παύει να είναι διδακτική για όλους εμάς που οδηγούμε…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube