Ο Ronaldo γυρίζει σπίτι με τη Veyron [video]

Ο Ronaldo γυρίζει σπίτι με τη Veyron [video]

O Πορτογάλος σούπερσταρ χαλαρώνει επιτέλους με την Bugatti και τον 5χρονο γιο του, στο κτήμα του στη Μαδρίτη.

Την ώρα που ο κόσμος του αυτοκινήτου ασχολείται με τη νέα Bugatti Chiron, o Christiano Ronaldo δεν δίνει δεκάρα και χαίρεται το… παλιό μοντέλο.

Ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram για να δείξει στους οπαδούς του πώς γιορτάζει την κατάκτηση του Euro 2016 – αφού έκανε δώρο στον εαυτό του μια Bugatti Veyron Grand Sport των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 31χρονος σούπερσταρ του ποδοσφαίρου –και καλύτερα αμοιβόμενος αθλητής στον κόσμο κατά το Forbes– χαίρεται το χάδι του αέρα στο ανοιχτό hypercar καθώς τον βλέπουμε να γυρίζει σπίτι του (ή μάλλον στο κτήμα του με το μέγαρο) κοντά στη Μαδρίτη και να μας χαιρετά στα πορτογαλέζικα.

Ο Ronaldo χρησιμοποίησε το Instagram και για να μας δείξει πώς ο 5χρονος γιος του, Christiano Ronaldo «Ζούνιουρ», κάθεται ήδη στο τιμόνι της Bugatti – αν και θα περάσουν χρόνια μέχρι να φτάσει τα πεντάλ.

Πάντως είμαστε σίγουροι ότι ο μικρός θα εκμεταλλευτεί το γκαράζ του πατέρα του, από το οποίο έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα την τελευταία δεκαετία.

Πέρα από τα «συνηθισμένα» Mercedes C220 CDI και Audi Q7, το γκαράζ έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων μια Lamborghini Aventador, μια Rolls-Royce Phantom, μια Ferrari 599 GTO και ένα-δυο Audi (R8 και RS6), για να μην ξεχάσουμε και τις δύο Porsche του Christiano, μια Cayenne και μια Carrera S Cabriolet.

Καμαρώστε τον τώρα στο video, στο τιμόνι της νέας του Veyron:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube