Ο πρώτος αγοραστής BMW i8 έχει και μια Ζ1 [video]

Ο πρώτος αγοραστής BMW i8 έχει και μια Ζ1 [video]

Ο κ. Schulz αγόρασε από έρωτα με την πρώτη ματιά μια BMW Z1 το 1989, και για τον ίδιο λόγο ήταν ο πρώτος που παράγγειλε το i8 το 2010.

Η σχεδίαση ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι από μόνη της ικανός λόγος ώστε να το αγοράσεις. Αυτό έκανε ο Γερμανός Dirk Schulz με τη BMW Z1, και το επανέλαβε πρόσφατα με το BMW i8.

Το 1989 ο κ. Schulz ήταν ένας από τους πρώτους αγοραστές της Ζ1, του μικρού roadster της BMW με τις ιδιαίτερες πόρτες που όταν ανοίγουν κρύβονται στα μαρσπιέ. Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια μέχρι να αντικρίσει και πάλι ένα αυτοκίνητο που θα του προκαλούσε τα ίδια συναισθήματα.

Αυτό ήταν το πρωτότυπο BMW Vision Efficient Dynamics του 2009. Τον Οκτώβριο του 2010 και ενώ ακόμα δεν είχε αποφασιστεί η παραγωγή του μοντέλου ο κ. Schulz δεν άντεξε άλλο, επισκέφτηκε μια έκθεση της BMW και δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει το μοντέλο παραγωγής, ό,τι χαρακτηριστικά κι αν έχει αυτό. Έτσι βρέθηκε με ένα λευκό i8, παρότι τελικά αυτό δεν εφοδιάζεται με τον θηριώδη V10 που φανταζόταν.

Η BMW έχει φτιάξει μια ιστοσελίδα όπου φιλοξενεί αντίστοιχες ιστορίες ιδιοκτητών BMW, οι οποίες ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #BMWStories.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube