Ο πρώην επικεφαλής νέων προϊόντων της Ferrari στην Aston Martin

Ο πρώην επικεφαλής νέων προϊόντων της Ferrari στην Aston Martin

Ο Maximilian Szwaj μετακομίζει από τις Ferrari και Maserati, ενισχύοντας τις τάξεις της Aston Martin ως νέος τεχνικός διευθυντής.

Το πρώην στέλεχος του τεχνικού δυναμικού της Ferrari που θήτευσε στη Fiat Chrysler Automobiles σχεδόν έξι χρόνια, ανέλαβε πλέον να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην τεχνική διεύθυνση της Aston Martin, στο επιτελείο της εταιρείας στο Gaydon του Warwickshire.

Ο επικεφαλής της βρετανικής φίρμας, Andy Palmer, είπε, «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Max στο τιμ της Aston Martin. Ο Max διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο μηχανολογικό τομέα και στον τομέα παράδοσης του προϊόντος. Η εμπειρία, οι ικανότητες και το πάθος που τον διακρίνει τον καθιστούν ένα μεγάλο ηγέτη για το μηχανολογικό τμήμα μας, καθώς προετοιμάζουμε την επιχείρηση για την επόμενη γενιά των προϊόντων Aston Martin».

Με τη σειρά του, ο Szwaj είπε, «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Aston Martin, τώρα μάλιστα που είναι συναρπαστική περίοδος για τη φίρμα». Και συνέχισε, «Η εταιρεία βρίσκεται σε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της και είναι συναρπαστικό που θα διαδραματίσω ένα ρόλο στην εξέλιξη μιας σειράς νέων μοντέλων και τεχνολογιών που θα ανασχηματίσουν την Aston Martin για το μέλλον».



Ο Szwaj -απόφοιτος του Trinity College στο Δουβλίνο, αντικαθιστά στο Gaydon τον Ian Minards, τον πρόσφατο επικεφαλής της εξέλιξης προϊόντος, που μετακινείται στο έντονα φημολογούμενο πρότζεκτ αυτοκινήτου της Dyson. Η Dyson κρατά καλά κρυμμένα τα χαρτιά της σχετικά με το πρότζεκτ, που πιστεύεται ότι είναι η εσωτερική εξέλιξη ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Aston Martin Lagonda 1976-1989


Παρόμοιο φημολογούμενο αυτοκίνητο, το Apple car, έκτοτε έχει υποβαθμιστεί σε μια από κοινού εξέλιξη τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης. Όσον αφορά την Dyson, οι φήμες για δημόσιες επενδύσεις υπαινίσσονται την ανάπτυξη της βάσης εξέλιξής της που περιορίζεται στις καταναλωτικές ηλεκτρικές συσκευές, προκειμένου να διευκολυνθεί η έρευνα στην ηλεκτρική τεχνολογία οχημάτων.

Η Aston αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της εξέλιξης μιας νέας οικογένειας μοντέλων που έχει εμπροσθοφυλακή της την προσφάτως λανσαρισμένη DB11. Στη συνέχεια, σειρά έχουν μια νέα Vantage, μια ηλεκτρική Rapide και μια μεγάλη μπερλίνα Lagonda.

[Πηγή Aston Martin]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube