O πιο γρήγορος ταξιτζής του κόσμου

O πιο γρήγορος ταξιτζής του κόσμου

Δείτε τι αυτοκίνητο αποφάσισε να κάνει ΤΑΧΙ ένας Βέλγος

Το να επιλέξεις ένα SUV για να το κάνεις ΤΑΧΙ είναι σε πολλές περιπτώσεις θέμα πρακτικότητας και είναι θεμιτό.  Το να επιλέξεις ένα γρήγορο SUV, είναι και αυτό θέμα γούστου του ταξιτζή. Το να επιλέξεις όμως να κάνεις ΤΑΧΙ μια Mercedes-AMG GLE63 Coupe είναι έως και εκκεντρικό!

Και όμως ένας Βέλγος αποφάσισε να επενδύσει ουκ ολίγα ευρώ και να αγοράσει την πανάκριβη και εξαιρετικά γρήγορη Mercedes-AMG GLE63 Coupé. Ίσως να θέλει να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους πελάτες του, ίσως και να θέλει τα Σαββατοκύριακα να πετάγεται μέχρι την πίστα του Spa για να κάνει κανένα γρήγορο γύρο, το γεγονός είναι πως ο συγκεκριμένος επαγγελματίας πρέπει να είναι ο πιο γρήγορος… ταρίφας στον κόσμο.  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη νέα Mercedes-Benz GLE Coupé

Και βέβαια, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες πρόκειται για κανονικό ΤΑΧΙ και όχι για ειδικό όχημα μεταφορές VIP, όπου ίσως μια τέτοια επένδυση θα είχε κάποιο νόημα. 

Το γεγονός είναι ότι οι φωτογραφίες της συγκεκριμένης Mercedes  στους δρόμους των Βρυξελλών, κάνουν το γύρο του κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που σίγουρα θα κακίζουν τον ταξιτζή για την επιλογή του, όμως εμείς λέμε πως απλά ζηλεύουν!.. 

Να θυμίσουμε ότι η Mercedes-AMG GLE63 Coupé φορά έναν V8 βενζινοκινητήρα 5.5 λίτρων που αποδίδει 557 ίππους στην «απλή» έκδοση και 580 στην έκδοση S. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube