O Mick Schumacher παίρνει επιτέλους το δίπλωμα οδήγησης [3 videos]

O Mick Schumacher παίρνει επιτέλους το δίπλωμα οδήγησης [3 videos]

Δείτε την τελική εξέταση του Quick Mick, δείτε το μάθημα παρκαρίσματος που έχουμε χάσει, δείτε και το παρασκήνιο των γυρισμάτων της σειράς.

Ολοκληρώθηκε η σειρά της Mercedes-Benz για την εκπαίδευση του νεαρού Mick Schumacher. Με αίσιο τέλος, αφού ο 18χρονος γιος του μεγάλου Michael πήρε τελικά την άδεια οδήγησης.

Και τα κατάφερε, παρά τις γκάφες του «εκπαιδευτή» του, του κωμικού Harry G, που έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κάψει κατά τη διάρκεια της τελικής εξέτασης, παινεύοντας και δικαιολογώντας το μαθητή του και γλείφοντας τον εξεταστή.

Ο Harry G πρόσφερε στη συνέχεια τις καλές υπηρεσίες του και στους άλλους νεαρούς της αγωνιστικής ομάδας του Mick, αλλά αυτοί σφύριζαν αδιάφορα…

Πέρα από το video της τελικής εξέτασης, σας έχουμε παρακάτω και το τρίτο επεισόδιο της σειράς, αυτό όπου ο Quick Mick μαθαίνει να παρκάρει – και το οποίο δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Έτσι, για να μην έχετε κενά…

Στο τέλος, παραθέτουμε και το video που δείχνει το παρασκήνιο των γυρισμάτων της σειράς Fahrschule Furious” (Σχολή Οδηγών κατά τα πρότυπα του Fast & Furious), όπου η Mercedes-Benz χρησιμοποίησε τον 18χρονο πρεσβευτή της μάρκας για να διαφημίσει τη Mercedes-AMG A45.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG A45 4MATIC των 381 PS

[Πηγή: Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube