O Lewis Hamilton συμμετέχει στο Gumball 3000

O Lewis Hamilton συμμετέχει στο Gumball 3000

Ο Βρετανός πιλότος καταπολεμά την ανία του από το χωρισμό του με τη Nicole Scherzinger συμμετέχοντας σε αυτοκινητικές φιέστες αμερικανικού τύπου.

O Lewis Hamilton είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής F1 και σοβαρός διεκδικητής του πρωταθλήματος 2015. Ο Βρετανός ύστερα από το χωρισμό του από την αγαπημένη του τραγουδίστρια, Nicole Scherzinger, φαίνεται ότι μοιράζει το  χρόνο του ανάμεσα σε τρεις ενασχολήσεις.

Την αγορά  καινούργιων αυτοκινήτων (μια McLaren P1 ήταν το πρόσφατο απόκτημά του) ή για να συμμετάσχει στα γυρίσματα ενός φιλμ μαζί με τον Ben Stiller ή για να αγναντεύει τη θάλασσα. Για να το αντιμετωπίσει λοιπόν την ανία του, έχει προφανώς αποφασίσει να συμμετάσχει στο Gumball 3000 2015 που ξεκινά στις 23 Μαΐου από τη Στοκχόλμη για να τερματίσει αργότερα στο Las Vegas.

To Gumball 3000 είναι ένας αγώνας μάλλον τοξικός για τις αρχές που τον φοβούνται. Συγκεντρώνοντας πλούσιες προσωπικότητες, ανώνυμους και VIP, που οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα, διακοσμημένα σαν καρναβάλι, ο αγώνας μπορεί να συνοψιστεί σε μια οδική περιπλάνηση, όχι πραγματικά διασκεδαστική για τον περισσότερο χρόνο του, μεταξύ δύο γιορτών που οργανώνονται στις δύο μεγάλες πόλεις. Είναι λοιπόν περισσότερο ένα show με πολύ μποτιλιάρισμα, αλλά κάνει τον κόσμο να μιλά γι’ αυτό και τις πόλεις από τις οποίες περνά να τραβούν τους θεατές όπως τις μύγες το μέλι.

Ο Lewis Hamilton που βαριέται τώρα που η Nicole δεν είναι μαζί του, θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του 2015 σε ένα κομμάτι της αμερικανικής διαδρομής, αυτό μεταξύ του Los Angeles και του Las Vegas. Έτσι τουλάχιστον λέει το tweet της επίσημης σελίδας του Gumball 3000. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ούτε το αυτοκίνητό του ούτε το συνοδηγό του, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιλογή έχει γίνει. Στο γκαράζ του, μεταξύ της Pagani Zonda 760LH και της καινούργιας McLaren P1,  δεν ξέρουμε ποια θα διάλεγε (για τη γιορτή, όχι για τη διαδρομή), αλλά πιθανότατα στις ΗΠΑ, η Mustang Shelby GT500 του 1967 που επίσης διαθέτει να είναι ό,τι πρέπει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube