O Lewis Hamilton «Δάσκαλος» στο Gran Turismo Sport [video]

O Lewis Hamilton «Δάσκαλος» στο Gran Turismo Sport [video]

Θα διδάσκει και θα καθοδηγεί τους παίκτες, όπως αποκαλύπτει το επίσημο video trailer της Polyphony Digital.

Αν παίζετε το νέο Gran Turismo Sport θα μπορείτε να διδάσκεστε από τον καλύτερο, για πολλούς, οδηγό που υπάρχει σήμερα.

Ο τρεις (και πιθανότατα τέσσερις σε λίγο καιρό) φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1, Lewis Hamilton, θα εμφανίζεται στο παιχνίδι ως μέντοράς σας για να σας δίνει οδηγικές συμβουλές ώστε να κάνετε τους καλύτερους χρόνους.

Όπως ανακοινώθηκε με ένα σχετικό video χθες, 12 Οκτωβρίου, ο Hamilton θα είναι «ο μέντορας και Δάσκαλος που θα καθοδηγεί και θα κατευθύνει τους παίκτες» του GT Sport, αν και δεν ξεκαθαρίζεται σε ποιο βαθμό θα το κάνει.

Το video δείχνει τον Βρετανό πιλότο να οδηγεί μαζί με τον παραγωγό του παιχνιδιού, Kazunori Yamauchi, και να του δίνει συμβουλές για το πώς να παίρνει τις στροφές.

Το τρέιλερ αυτό ανέβηκε μόλις έληξε η προθεσμία λειτουργίας του demo για το GT Sport, το οποίο ελπίζουμε να προλάβατε ώστε να έχετε πάρει μια ιδέα για το νέο παιχνίδι. Ο Hamilton δεν εμφανιζόταν στο demo, αλλά φανταζόμαστε ότι θα είναι εκεί όταν παρουσιαστεί το κανονικό παιχνίδι.

Όπως λέει το τρέιλερ,  θα είναι διαθέσιμα «πλάνα οδήγησης, θεωρίες και επεισόδια» με τον Hamilton να θέτει τους χρόνους αναφοράς στις πίστες, τους οποίους θα προσπαθήσετε να πλησιάσετε. Οι συμβουλές του θα προέρχονται και από την εμπειρία του στο ίδιο το παιχνίδι:

«Παίζω Gran Turismo από τότε που ήμουνα παιδί, οπότε το να γίνω μέρος της σχεδίασής του ήταν μια απίστευτη εμπειρία», δήλωσε ο ίδιος.

«Παρακολουθώντας τον Lewis να οδηγεί στην TV όλα αυτά τα χρόνια, είχα μια ιδέα του πώς θα οδηγούσε», είπε ο Yamauchi. «Όμως η εμπειρία να τον βλέπω να οδηγεί αυτοπροσώπως ξεπέρασε και τις μεγαλύτερες προσδοκίες μου. Είμαι αληθινά ευτυχής που μπορώ να μοιραστώ την οδηγική του φιλοσοφία με όλους τους παίκτες του Gran Turismo». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ  Νέο Gran Turismo Sport [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube