Ο Lapo Elkann, κληρονόμος της FIAT, συνελήφθη στη N. Υόρκη για εξαπάτηση

Ο Lapo Elkann, κληρονόμος της FIAT, συνελήφθη στη N. Υόρκη για εξαπάτηση

Ο δισεκατομμυριούχος Lapo Elkann κληρονόμος της οικογενείας Agnelli και διαβόητος πλεϊμπόι συνελήφθη στις ΗΠΑ ύστερα από τη σκηνοθεσία της απαγωγής του, αναφέρουν αμερικανικά μέσα.

Την είδηση της σύλληψης του Lapo Elkann στη Νέα Υόρκη, στις ΗΠΑ αναφέρουν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης .

Σύμφωνα με την The Daily Beast, ο 39χρονος κληρονόμος της περιουσίας του παππού του, Gianni Agnelli, συνελήφθη ύστερα από δύο μέρες χρήσης κοκαΐνης, μαριχουάνας και αλκοόλ με έναν 29χρονο άνδρα συνοδό που γνώρισε online. Η εφημερίδα επικαλείται για την είδηση ανώνυμες αστυνομικές «πηγές». Ο Elkann στη συνέχεια φέρεται ότι επινόησε και επικαλέστηκε την απαγωγή του, ζητώντας λύτρα $10.000.

Η οικογένεια ειδοποίησε την Αστυνομία για την υποτιθέμενη απαγωγή και όταν οι δύο τους έφτασαν για να πάρουν τα λύτρα, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Στον Elkann απαγγέλθηκαν κατηγορίες για υποβολή ψευδούς αναφοράς, αλλά δεν κρατήθηκε και του δόθηκε έγγραφη εντολή για παρουσίασή του στο τμήμα πριν οριστεί τακτική δικάσιμος, είπαν οι αρχές, Σε ό,τι αφορά το άνδρα συνοδό του, οι αστυνομικοί είπαν η σύλληψή του ήταν άκυρη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Lapo Elkann στον κόσμο της βελτίωσης [video]

Το πρόσφατο παρατράγουδο στο Manhattan δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στον Elkann που έχει βρεθεί ξανά υπό την επήρεια ψυχότροπων ουσιών και με συνοδευόμενος από πόρνη. Το 2005, λίγο ύστερα από το θάνατο του θρυλικού παππού του, ο Elkann κόντεψε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε κακόφημη συνοικία του Torino.

Ο Elkann είναι διαβόητος για το συβαριτικό στιλ της ζωής του και για τα πάρτι ακολασίας, μια ζωή που τον έχει φέρει αντιμέτωπο πολλές φορές με δύσκολες καταστάσεις.

Μάλλον θα έπρεπε να ασχοληθεί με κάτι άλλο πιο ήπιο, διασύροντας λιγότερο το όνομα της οικογενείας του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube